Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt barátnőm szedte a fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm szedte a fogamzásgátlót és igy nem igen kellet nekem venni óvszert! . Ezért nem is igen értem a méreteket. Xxl mit jelöl?

Figyelt kérdés

Mostani barátnőm meg nem szedi a fogamzásgátlót meg nem is akarja elkezdni szedni ezért most az van hogy óvszert kell vennem...csináltuk már óvszerrel csak az kicsi volt és nem tudjuk a méretét.

szóval...az xxl mit jelöl? a hosszúságot vagy az átmérőt vagy a koton vastagságát?(nekem hosszúságra jó volt csak átmérőre nem igen!)

2013. márc. 6. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
gondolom patikában bővebben tájékoztatnak
2013. márc. 6. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt,hogy burkoltan próbálod itt elmondani,hogy térdig ér.
2013. márc. 6. 00:08
 3/6 A kérdező kommentje:
szerintem átlagos mérete van :D csak amivel csináltunk az pont szóritott :S
2013. márc. 6. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Hosszra kb. ugyanakkora mind. (addig görgeted le, ameddig kell) Az egyes fajták között is van méretbeli különbség, legegyszerűbb, ha kitapasztalod, melyik a "legkényelmesebb". XXL átlagos méretre szerintem nagy. (de ha emlékezetem nem csal, fel is tüntetik, hogy mekkora az átmérője/kerülete(?) az egyes daraboknak.)
2013. márc. 6. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A hossza tudtommal mindegyiknek 17cm körül van, persze mindenki addig görgeti le ameddig kell, akinek meg ennél nagyobb a szerszám az nem görgeti tövig. A méretezés az átmérőméretekben változik. Általában kicsivel rá van írva 52/54/56/stb az XXI gondolom 56 vagy még nagyobb.
2013. márc. 6. 07:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Durex xl olvastam hogy annak az átmérője is nagyobb meg hosszóságra is nagyobb...de igazatok van addig görgetem le amidig kell. szerintem ez jó lesz :D
2013. márc. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!