Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszik át a pasik a fogamzásgátlás gondját?
Sokszor, ma is többször láttam olyan kérdést, amely szerint a nők csak átverik a pasikat, meg szándékosan esnek teherbe. Ilyenkor mindig a pasi az áldozat és az átvert. Igazság szerint én ezt nem értem: ha a férfiak szerint minden nő számító, pénzéhes, aljas...stb, akkor miért bízzák rá a fogamzásgátlást. A nők többsége örülnek, ha megszabadulhatna a szervezetét bombázó hormonoktól. Plusz a gyógyszergyáraknál már régen bevetésre készen áll a férfitabletta. Ja, hogy a piaci felmérések szerint nem lenne sikeres. Mert a férfiak nem mérgeznék a testüket. Akinek nem inge, persze ne vegye magára. Itt is hatalmas tisztelet a kivételnek.
Fiúk: Ti szednétek fogamzásgátlót a barátnőtök helyett?
Amig a női fogamzásgátlónak túl sok mellékhatása nincs,addig a férfié merevedési zavart okoz és a spermákat roncsolja.
(akkor meg minek fogamzásgátló ha fel se áll)
Normális kapcsolatban nem merül fel,hogy a nő beszedi vagy sem,és kész.
"Ha lenne olyan tabletta, ami biztonságos és a tabletta szedése után visszanyerem a nemzőképességem"
Tudod, ez a női tabletták mellett sem biztos. Nem biztos, hogy a nőnek helyreáll a termékenysége, amint leáll vele.
És a "fel se áll"-nak is megvan a megfelelője a női tablettánál.
Libidócsökkenés és hüvelyszárazság. Mindkettő elég gyakori mellékhatás és úgy se szex a szex.
Én a 21. században élek és nálunk már feltalálták az óvszert ami biztonságod.
Lehet nálatok az őskorban még birkabelet használtok amire egy csomót köttök.. Haladni kellene a korral.
Libidócsökkenés és hüvelyszárazság.
Ilyenkor ir másik gyógyszert a doki,annál már nem lesz libidócsökkenés és hüvelyszárazság.
Én is húzok.
És csak azt lehet átverni, aki hagyja magát (sperma nélkül nincs terhesség).
Rendes tablettaszedés mellett is történhet meglepetés... aki hagyja, hogy a másik tablettát szedjen, annak ezt is vállalnia kell(ene) (hogy eztán nem rajta múlik a dolog).
Én nagyon szívesen szedném, ha lehetne :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!