Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tippek fogamzásgátláshoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek fogamzásgátláshoz?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nagyon rástresszelős típus és még szűz. Akik szednek/szedtek fogamzásgátlót első sorban az ő véleményükre lennék kíváncsi.

Milyen hosszú idő óta? Hány éves koruktól? Előny? Hátrány?

2013. márc. 4. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Védekezz gumival és ne cseszd szét a szervezeted! Ez a tippem!
2013. márc. 4. 16:31
 2/9 Major Roxanne ***** válasza:
En 3 eve kezdtem el szedni (15 evesen) hormonproblemak miatt, teljesen meg vagyok vele elegedve, semilyen mellekhatas nem jelentkezett. En csak dicserni tudom, hosszu tavu kapcsolatban egyertelmuen jobb mint az ovszer, ha mar nem kell felni a fertozesektol. Nekem a menzesz elotti idoszakot is sokkal kellemesebbe tette. Mar 2 eve elek szexualis eletet, a tabletta szedes elso honapja utan mar belem elvezett, es minden rendben volt.:) Egyetlen hatranya az, hogy antibiotikum kiuti, meg oda kell figyelni a gyogyszerekre hogy mit szabad szedni es mit nem.:)
2013. márc. 4. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Úgy úgy, ahogy az első írta!

Óvszer, pesszárium, mindkettő jó, tényleg szükségtelen még ilyen fiatalon ilyen hormonokkal szétcseszni magad!

2013. márc. 4. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:

"hosszu tavu kapcsolatban egyertelmuen jobb mint az ovszer"

Számomra ez nem egyértelmű ...

2013. márc. 4. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Barátnőim körében lassan elfogynak a tablettaszedők.

Az egyik migrén miatt hagyta abba, a másik libidócsökkenés miatt, a harmadik azért, mert fibroadenoma lett a mellében (amit ki kellett műteni). A negyedik el sem kezdte, mert az unokatesója tüdőembóliát kapott, és akkor kivizsgálták őt is trombózishajlamra, és kiderült, hogy ő sem szedheti (pedig már nála volt a recept...).

Az ötödiknek a tej kezdett folyni a melléből, és abbahagyás után nem rendeződött a ciklusa, pedig szedés előtt tökéletesen pontos, 28 napos ciklusa volt.

2013. márc. 4. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
ugyan én még "csak" egy éve szedem, de eddig semmilyen mellékhatásról nem tudok beszámolni. de azt már most tudom h nem akarom 5-6 évig szedni az biztos!
2013. márc. 4. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam csak előnye van a fogamzásgátlónak. Régen nagyon fájt a hasam, amikor megjött. Volt, hogy az ágyból sem tudtam felkelni.

Most elviselhető görcseim vannak.. Illetve erős vérzésem volt, ezért nagyon vashiányos voltam. 1 éve használom a hüvelygyűrűt, és rendeződött a vasam, már nő a hajam ott, ahol kihullott!:) (hiába szedtem régen vastablettát, alig emelkedett a vasam, 1 év alatt 1,3-ról 2,6-ra emelkedett, most 1 év alatt 15-re)

Semmi rossz mellékhatása nincs amúgy.

18 évesen kezdtem el használni.

2013. márc. 4. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Óvszer és fogamzásgátló a legbiztosabb,de mint ahogy sokan írták nagyon sok kellemetlen mellékhatása lehet a gyógyszernek.Én szedtem 3 évig nekem bevált mert rendeződött a ciklusom,elmúltak a görcseim.Orvossal beszéld meg,ő tud erre legjobb tanácsot adni.
2013. márc. 4. 18:45
 9/9 Major Roxanne ***** válasza:
caM008: Ugy ertettem, hogy egy hosszu kapcsolatban, amikor mar mindent tudsz a partneredrol, tobbek kozt azt, hogy van-e valamilyen fertozese vagy nincs, praktikusabb a fogamzasgatlo mert kenyelmesebb altalaban mindket fel szamara. Ovszer alapjaratban annyibol hasznosabb, hogy ved a fertozesek ellen, de persze par primitiv ember azert is ocsarolja a fogamzasgatlot mert egy kicsit jobban oda kell ra figyelni.:) Igy ertettem azt a mondatot.
2013. márc. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!