Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek fogamzásgátláshoz?
17 éves lány vagyok. Nagyon rástresszelős típus és még szűz. Akik szednek/szedtek fogamzásgátlót első sorban az ő véleményükre lennék kíváncsi.
Milyen hosszú idő óta? Hány éves koruktól? Előny? Hátrány?
Úgy úgy, ahogy az első írta!
Óvszer, pesszárium, mindkettő jó, tényleg szükségtelen még ilyen fiatalon ilyen hormonokkal szétcseszni magad!
"hosszu tavu kapcsolatban egyertelmuen jobb mint az ovszer"
Számomra ez nem egyértelmű ...
Barátnőim körében lassan elfogynak a tablettaszedők.
Az egyik migrén miatt hagyta abba, a másik libidócsökkenés miatt, a harmadik azért, mert fibroadenoma lett a mellében (amit ki kellett műteni). A negyedik el sem kezdte, mert az unokatesója tüdőembóliát kapott, és akkor kivizsgálták őt is trombózishajlamra, és kiderült, hogy ő sem szedheti (pedig már nála volt a recept...).
Az ötödiknek a tej kezdett folyni a melléből, és abbahagyás után nem rendeződött a ciklusa, pedig szedés előtt tökéletesen pontos, 28 napos ciklusa volt.
Nálam csak előnye van a fogamzásgátlónak. Régen nagyon fájt a hasam, amikor megjött. Volt, hogy az ágyból sem tudtam felkelni.
Most elviselhető görcseim vannak.. Illetve erős vérzésem volt, ezért nagyon vashiányos voltam. 1 éve használom a hüvelygyűrűt, és rendeződött a vasam, már nő a hajam ott, ahol kihullott!:) (hiába szedtem régen vastablettát, alig emelkedett a vasam, 1 év alatt 1,3-ról 2,6-ra emelkedett, most 1 év alatt 15-re)
Semmi rossz mellékhatása nincs amúgy.
18 évesen kezdtem el használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!