Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek mi vált be? Tippek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi vált be? Tippek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
nemrég szültem már nem szoptatok de nem is tudom mit használjak milyen alacsony hormonú tabi van ami nem hízlal
2009. jún. 29. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos írja föl, őt kérdezd, jobban ért hozzá, mint innen bárki.
2009. jún. 29. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:

mindenkinek más válik be, a szervezetétől függ.

én pl tri-regolt szedek, 8 éve. mindenki ellene van, h régi, meg magas hormontartalmú. rendszeresen járok rákszűrésre és eddig semmi bajom. ezenkívül májfunkcióellenőrzésen is voltam, és ottis minden rendben van. nem szőrösödöm, nem hízok, a mellem sem nőtt meg.

2009. jún. 29. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. jún. 29. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A legalacsonyabb hormontartalmúak egyike a lindynette 20. Na én ettől szépen meghíztam és rengeteg mellékhatása kijött még.
2009. jún. 30. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!