Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kösz a segitséget előre is.
Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyok barátnőmmel, és ő nem tudja megérteni,h nekem kényelmetlen a gumi, elrontja az együttlétet, és nem akar elmenni tabit iratni, mert szégyenli megmondani az anyjának(azért kell, mert nem tud beszélni, mert sz.r országban élünk) ,h menjen el vele. Ti mit tennétek.. Másnak is olyan nehéz lenne ezt megtenni? sztem ha nagyon szeret valakit akkor ezt megtehetné.2009. szept. 9. 00:00
31/32 anonim válasza:
hát basszus sztem amúgy nem kéne erőltetned. azért ez egy elég erős hormongyógyszer és elég kellemetlen mellékhatásai vannak én se venném be am meg fiúknak is fejlesztettek már ki akkor mért nem szedsz te?
32/32 anonim válasza:
Na kezdjük ott ha még nem 18 akkor is nyugodtan írhat ki magának fogamzásgátlót..na de amúgy meg miért nem kíséred el te??az is egy megoldás..na meg nincs 1 barátnője se vagy ha úgy érzi hogy ciki a fogamzásgátló akkor ne éljen nemi életet és így minden meg van oldva na pás;)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!