Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kösz a segitséget előre is.
Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyok barátnőmmel, és ő nem tudja megérteni,h nekem kényelmetlen a gumi, elrontja az együttlétet, és nem akar elmenni tabit iratni, mert szégyenli megmondani az anyjának(azért kell, mert nem tud beszélni, mert sz.r országban élünk) ,h menjen el vele. Ti mit tennétek.. Másnak is olyan nehéz lenne ezt megtenni? sztem ha nagyon szeret valakit akkor ezt megtehetné.2009. szept. 9. 00:00
1/32 anonim válasza:
hülye kifogás...
miért kéne pont az anyjával közölni? egy barátnőtől is kérhetne segítséget ez ügyben.
2/32 anonim válasza:
Na és veled mi van? Te nem szereted annyira, hogy ezt megtedd érte? Megérthetnéd ugyanúgy te is őt.
3/32 A kérdező kommentje:
hm igazad van, de az nem gáz,h barátnővel megy be dokihoz?
2009. szept. 9. 00:05
4/32 anonim válasza:
ha nem hajlandó a barátnőjével sem elmenni a vizsgálatra, hagyd ott a francba.
5/32 A kérdező kommentje:
másodiknak: kabbe, nem azt kérdeztem...
elsőhöz még annyit,h amúgy mondta neki az anja régebben,h szóljon és elmegy vele...
2009. szept. 9. 00:07
6/32 anonim válasza:
akkor végképp nem értem.
igen, nagyon gáz, ha valakinek kísérő kell a dokihoz...
csak nem értettem pontosan, hogy miért is nem tud beszélni. először arra gondotam, talán süketnéma szegény.
7/32 anonim válasza:
Ha az édesanyja felajánlotta neki, hogy elmegy vele gyógyszert íratni, akkor mi a baj? Ha évek óta éltek nemi életet, akkor gondolom van annyira felnőtt ő is, hogy megfelelő helyen tudjon kezelni ilyen kérdéseket.
8/32 A kérdező kommentje:
nem, hanem szerbiában élünk, és nem tud szerbül.... szarügy
2009. szept. 9. 00:16
9/32 A kérdező kommentje:
énse tudokXD
2009. szept. 9. 00:17
10/32 anonim válasza:
ja, így már világos.
ezek szerint nincs olyan bizalmas viszonyban az anyjával.
na de, mást is megkérhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!