Hogyan kérhetnék orvosi/korházi segítséget a mentális problémáimra, mit kell tennem, hogy foglalkozzanak a betegségeimmel, kivel kell beszélnem?
további adatok: 22/F, budapesti, rengeteg problémám van (asperger-szindróma, különböző mentális zavarok, folytonos depresszió, hangulat zavar, magány, stb). már rengetgszer tettem fel kérdést erre az oldalra, de sosem kaptam konkrét segítséget, amit használni is tudtam volna. eddig 4 különböző pszichiáternél voltam, mindegyik drága volt, féltem is tőlük (a személyüktől) és azon kívül hogy gazdagabbak lettek, más nem igazán történt.
minden választ előre is nagyon köszönöm szépen!!!!!!
13:43 - még nem voltam, viszont nem tudom ki a háziorvosom, ha van egyáltalán, és nem is tudom hol kéne megtudakolnom, hogy kihez vagyok bejelentve. valami tipp?
13:45 - lehet elírtam (pszichológus vs pszichiáter) --> olyanok voltak, hogy kérdeztek párat (45p - 1 óra között), feküdtek a díványban, majd elkérték a pénzt. problémára rávezetni? nem.
viszont köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!