Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kellene tennem? Kösz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Kösz a segitséget előre is.

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyok barátnőmmel, és ő nem tudja megérteni,h nekem kényelmetlen a gumi, elrontja az együttlétet, és nem akar elmenni tabit iratni, mert szégyenli megmondani az anyjának(azért kell, mert nem tud beszélni, mert sz.r országban élünk) ,h menjen el vele. Ti mit tennétek.. Másnak is olyan nehéz lenne ezt megtenni? sztem ha nagyon szeret valakit akkor ezt megtehetné.
2009. szept. 9. 00:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat..
2009. szept. 9. 00:18
 12/32 A kérdező kommentje:
sztem meg leszarja az érzéseimet... de nem baj hozzászoktam már hogy szemét az élet velem.. na kösz szépen a segitséget, sok szerencsét a további életben
2009. szept. 9. 00:19
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszéljétek meg:

1.) Anyával elmennek tabit íratni, gumigond letudva

2.) Anya otthon marad, ő megy (egyedül v. barátnővel) íratni tabit, gumigond letudva

3.) Mindenki otthon marad, Te gumit húzol és minden marad a régiben

4.) Mindenki otthon marad, Te pedig otthagyod a lányt

2009. szept. 9. 00:19
 14/32 A kérdező kommentje:
3.as, de nem azt választom hanem arra kényszerülök.. kösz a választ
2009. szept. 9. 00:21
 15/32 anonim ***** válasza:
Nincs mit, remélem sikerül tisztázni a helyzetet! Minden jót!
2009. szept. 9. 00:22
 16/32 A kérdező kommentje:
kösz, sok szerencsét
2009. szept. 9. 00:24
 17/32 anonim ***** válasza:
35%

Mennyi idős a barátnőd? Mert 18 év alatti ember nem vehet fogamzásgátlót. Meg nem árt előtte elmenni egy nőgyógyászhoz sem.

Ja és még annyit, hogy a második voltam és nem szeretném bekapni, úgyhogy baszhatod. :) Amúgy meg azt kérdezted, hogy mit kellene tenned és arra válaszoltam. Mivel jöttél ezzel a szánalmas dumával, hogy ha szeret annyira akkor megteszi érted. Ok, egyetértek veled nem is erre mondtam, hanem ha te ugyanúgy szereted annyira akkor te is megteheted, hogy hagyod a francban ha látod rajta, hogy úgysem akarja.

2009. szept. 9. 00:26
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

mar ne haragudj de mielott eljatszod itt az aldozatot, van fogalmad rola hogy milyen mellekhatasai vannak a tabinak?? hogy mire kered a baratnod? hogy milyen kockazatot es valoszinuleg tucatnyi mellekhatast vallalna? utananeztel valaminek errol? vagy csak 1 cukorka amit az ember bevesz azt nem lesz terhes? ahoz mit szolnal ha par honap tabi utan 10 kiloval sulyosabb lenne? vagy ha a libidoja ugy lecsokkenne es olyan depis lenne hogy ha konyorognel se fekudne le veled? vagy ha megtelne pattanasokkal? vagy ha megmutenek mert melldaganata lett es a heget hordana elete vegeig? (es ez nagyonis realis, en sajnos ezek koze tartozom) na ugye hogy nem tetszene? vagy talan ott is hagynad? lefogadom h ebbe nem gondoltal bele. szoval o vallalja mindezt csak hogy te kenyelmesebben dughass? mikor neked a kenyelmen kivul semmilyen mas problemat nem okozhat az ovszer?

ami az anyukas kifogast illeti. hany eves? a nogyogyaszhoz nem kell anyuka. bizonyos kor alatt szuloi beleegyezes. de afolott meg jobb is ha egyedul megy, ugyis ciki lenne ha bemenne vele a vizsgaloba, maskepp meg mi ertelme? baratnos dolog detto kilove. ha mar eleg felnottek vagytok a szexhez, birjatok ki 20 percet a nogyogyasznal. a legtobb anyuka nem is tudja h a lanya fog.gatlot szed! szoval ha csak ennyi a gond ez konnyen megoldhato. de mielott hulyeseget csinaltok, nezzetek utana hogy hogyan hat a gyogyszer es mikkel jar.

2009. szept. 9. 00:27
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Most szakadt meg a szívem érted.Az ő érzéseit te át tudod érezni? Empátiának hívják.Oda kell állnia anyuci elé,megmondani,hogy kufircolni akar,ezért kellene egy tolmács,aki segit tabit iratni. Hidd el,ez a lépés nem egyszerű.Oké,anya belemegy elmennek.Idegen dokinak,lehet,hogy pasi,bemutatkozni,ha lelkiismeretes,akkor elöbb megvizsgálja.Vagyis vizsgálóra fel,bugyi levesz,vizsgálat ( a vidámpark után a második legjobb dolog az életben :P ),aztán tabi beszed.Előfordulhat,hogy elkezd hízni tőle,az azt jelenti,hog újra anyuci,újra doki,jobb esetben nincs vizsgálat,új tabi.

Valóban,neked kegyetlenül sz@r az életed és ő egy kiméletlen szörnyeteg.

2009. szept. 9. 00:27
 20/32 anonim válasza:
85%
Talán a lány érzéseire is gondolni kellene,aki már 3 éve azt hiszi,h neked jó vele,pedig nem is igy van.Te teljesen másra vágy.Talán a lány most is otthon pont ez miatt sír...
2009. szept. 9. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!