Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kellene tennem? Kösz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Kösz a segitséget előre is.

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyok barátnőmmel, és ő nem tudja megérteni,h nekem kényelmetlen a gumi, elrontja az együttlétet, és nem akar elmenni tabit iratni, mert szégyenli megmondani az anyjának(azért kell, mert nem tud beszélni, mert sz.r országban élünk) ,h menjen el vele. Ti mit tennétek.. Másnak is olyan nehéz lenne ezt megtenni? sztem ha nagyon szeret valakit akkor ezt megtehetné.
2009. szept. 9. 00:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
megértelek titeket is, és sajnálom ami veled történt, de én nem csak a kényelem miatt akartam,csak nem volt kedvem annyira részletesen leirni, mert olyankor sokan végig sem olvassák.ja és lemondok róla lebeszéltetek. majd ha meglesz a házasság akkor csináljuk, én kibirom, ő meg vessen magára vagy haggyon el.. nem ez az első csapás amit az élettől kapok/kaptam.. ja és 18-ak vunk.
2009. szept. 9. 00:42
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

Nem baj ha elhagyod a lányt, remélem így teszel, és megszabadul Ő tőled!

Fogalmad sincs miről beszélsz. Csessze szét a szervezetét mesterséges hormonokkal?

Olvass utána kicsit mi is az a fogamzásgátló tabletta.

Például:

"A tablettát szedők 50%-a az első év során abbahagyja a tabletta szedését a mellékhatások miatt, jóindulatú emlőbetegség vagy a nemi szervek rendellenessége miatt."

Persze vannak akik szedik, és semmi bajuk, vagy csak nem tudnak róla ( ingerlékenység stb. ), egészségükre, az az Ő döntésük. Tisztában vannak a lehetséges mellékhatásokkal. De az, hogy valakit érzelmileg zsarolni, hogy ha nem szedi, akkor Ő önző, hát az elég nagy szemétség, szerintem.

25/N

2009. szept. 9. 00:47
 23/32 anonim ***** válasza:
52%
szted úgyvan, én meg már az előtt irtam,h mivan, én ahhoz tartom magam... ilyen az élet, nekem nincs szükségem gyerekre... na jóéjt, köszi utolsónak is a választ...
2009. szept. 9. 00:52
 24/32 anonim ***** válasza:
Én is Szerbiából írok..magyar nőgyógyász is van,csak keresnetek kell :D pontosan honnan írsz?hátha tudok segíteni..
2009. szept. 9. 10:07
 25/32 A kérdező kommentje:
Becse
2009. szept. 9. 11:56
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Simán elmehet az anyja tudta nélkül is...igaz én 15 vagyok és nekem tudja anyukám h szedek meg minden.. am ha 3 éve már együtt vagytok,akkor a csaj anyukája biztos sejti h nem csak sakkoztok..szóval nem lenne szerintem nehéz odaállni h anya elakarok menni bogyót iratni..pláne h már 3 éve együtt vagytok.. De ha mégse meri az anyjának mondani akkor menjen el a tudta nélkül..csak hát a gyógyszer kiváltásához kell azért pénz..
2009. szept. 9. 12:00
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem az anyja engedélye kell,hanem nem tud szerbül. De úgy látszik lehet keresni magyar dokit is :)
2009. szept. 9. 12:13
 28/32 anonim ***** válasza:
51%

Te miért nem bírsz kotont húzni a farkadra? Ennyit nem teszel meg érte? Neki miért kéne tönkretenni a szervezetét a gyógyszerrel? ŰA te önzőséged miatt? Szerintem hagyd ott a lányt, szabadítsd meg őt magadtól!

25/L

2009. szept. 9. 17:56
 29/32 A kérdező kommentje:

kösz, ezvan mikor válaszolsz olyannak akit nem ismersz kedves utolsó...

előző előző ... a pénz nem számit...

de mint már mondtam fentebb, lemondtam róla..

2009. szept. 9. 22:42
 30/32 anonim ***** válasza:

10:07es vagyok..én is Becséről írok,hihetetlen.. :D

nézd ha itt Becsén nem találsz magyar nőgyógyászt,irány Zenta :) bár kell hogy találj,nem más privát dokit..vagy esetleg Topolyán tudok egy két megbízható magyar dokit,ha nem gond az utazás :)

2009. szept. 9. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!