Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kösz a segitséget előre is.
Nem baj ha elhagyod a lányt, remélem így teszel, és megszabadul Ő tőled!
Fogalmad sincs miről beszélsz. Csessze szét a szervezetét mesterséges hormonokkal?
Olvass utána kicsit mi is az a fogamzásgátló tabletta.
Például:
"A tablettát szedők 50%-a az első év során abbahagyja a tabletta szedését a mellékhatások miatt, jóindulatú emlőbetegség vagy a nemi szervek rendellenessége miatt."
Persze vannak akik szedik, és semmi bajuk, vagy csak nem tudnak róla ( ingerlékenység stb. ), egészségükre, az az Ő döntésük. Tisztában vannak a lehetséges mellékhatásokkal. De az, hogy valakit érzelmileg zsarolni, hogy ha nem szedi, akkor Ő önző, hát az elég nagy szemétség, szerintem.
25/N
Te miért nem bírsz kotont húzni a farkadra? Ennyit nem teszel meg érte? Neki miért kéne tönkretenni a szervezetét a gyógyszerrel? ŰA te önzőséged miatt? Szerintem hagyd ott a lányt, szabadítsd meg őt magadtól!
25/L
kösz, ezvan mikor válaszolsz olyannak akit nem ismersz kedves utolsó...
előző előző ... a pénz nem számit...
de mint már mondtam fentebb, lemondtam róla..
10:07es vagyok..én is Becséről írok,hihetetlen.. :D
nézd ha itt Becsén nem találsz magyar nőgyógyászt,irány Zenta :) bár kell hogy találj,nem más privát dokit..vagy esetleg Topolyán tudok egy két megbízható magyar dokit,ha nem gond az utazás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!