Vettem a fiamnak 1 psp3004 Flasselve volt. Ugy gondolom ki ment belolle mit kell tennem, hogy ujra felismerje a kartyarol a jatekokat? Elore is kosz a segitseget.
A fényképeknél (photo) kell a chickhen-es mappába belépni.
Csak belépni, a fényképet ne nyisd meg, csak maradjon úgy kicsiben. Csíkosnak kell lennie a képernyőnek (majd észreveszed), és majd magától újraindul.
De ez sokszor nem sikerül elsőnek, olyankor kikapcsol a psp, és ezt megint meg kell próbálni.
Addig kell ezt csinálni, amíg nem sikerül.
Néha elsőnek sikerül, néha 20 percet is szarozni kell vele.
Aztán ha csíkos lesz a képernyő, és újraindul, akkor ahol a játékok lennének lesz ott egy program (psp 2000-n cfwenabler, 3000-n nem tudom), azt elindítod, elindul mint egy játék, visszalép a menübe, és már látni fogod a játékot.
És ahányszor kikapcsolod ezt meg kell ismételni, de ha csak készenlétibe kapcsolod ki, akkor minden rendben lesz (készenléti az, amikor felhúzod a bekapcs gombot de rögtön el is engeded, nem kell másodpercekig úgy tartani).
Nem tudom milyen chichkhen-es menüről beszélsz, de itt egy leírás:
Csak regisztrált tagok látják.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!