Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok, ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ugye nem vagyok terhes? úgye csak bemesélem magamnak és a környezetváltozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves vagyok és elutaztam egy évre Dániába tanulni. A barátommal elutazásom előtt 2 nappal szeretkertünk, (óvszert használtünk, nem volt lyukas és minden rendbe volt) most három és fél hete történt mind ez és most kénne menstrüálnom, ám egy hete pecsételő vérzésem volt (ez gyakorinálam, hogy pecsételővérzésem van vagy késik vagy rendes menstruáció helyet csak pecsételés van) ám most haspuffadásom is van, ami az előtt sosem volt, és nem jött meg csak egy hete ez a pecsételővérzés (ami 3 napig tartott), nem nőtek a melleim és folyásom is van ami szintén szokot lenni, nincs rosszul lét semmi, Sőt most lázas beteg vagyok, csak hogy gyakran kell vízelnem, ami szintén természetes néha (föleg ha beteg vagyok) a haspuffadásra az étren változás is ok lehet azt olvastam, Mivel itt nem tok elmenni orvoshoz, anyukám küld nekem tesztet:S hogy biztosra menyek. Ő azt mondja hogy csak bebeszéltem magamnak és azért van ez, A menstruáció változást pedig a stresz és a környezet válzozás okoza. (ez előtt fogamzásgátlót használtam, csak hogy vége lett a kapcsolatomnak és most óvszert használok (ez volt az első alkalom) de 100 százalék hogy nem volt lyukas és volt sperma a gumiba (szerintem az összes ha csak nem folyt ki de nem hiszem)
2009. aug. 27. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha ezeket irtad akkor hogy a francba lehetnél terhes !

nem vagy az max akkor ha megszállt a szentlélek

2009. aug. 27. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kautikus szövegben meg is fogalmaztad. Nem vagy terhes. Mivel nem volt lyukas a gumi. Ne parázz ár. Ott a gyógyszertárban vény nélkül is árulnak tesztet. Tudom, mert az egyik rokonom ott él.
2009. aug. 27. 22:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ:)

és amugy a Feröer-szigeten vagyok ahol mindenki mindenkit ismert és a legközelebbi gyógyszertár 1 óra.

Amugy lehet hogy nem a legjobban fogalmaztam,de egy kicsit képzeld magadat az én helyzetembe.ugy hogy én is ezt mondanám,hogy nem vagyok terhes,csak hogy olyan jeleket produkálok a vélemények megoszlenek,és:)biztos hülyének tartasz,de minden új és az ember kicsit érzékenyebb az ilyen dolgokra.de kösz.

azért elvégzem a hogy 100 szászalékban biztos legyek

2009. aug. 27. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek, hogy aggódsz, de amint megérkezik a teszted, megnyugodhatsz, és te is biztos leszel benne, hogy nem vagy terhes =)

17/L

2009. aug. 27. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszön a választ,nagyon jól esik hogy valaki megért:)

de szerinted,nem vagyok az ,ugye?

2009. aug. 27. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal mit érsz, ha nyugtatgatnak? Tanulj meg gondolkozni és ésszerűen cselekedni.
2009. aug. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!