Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, Ti megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy fogamzásgátlót szedjen?
Kb fél éve él szexuális életet. Az óvszer elég drága és nem a legbiztonságosabb megoldás.
Valamiért nem engedi meg a barátnőmnek az anyukája,hogy azt szedjen.Nem indokolja meg,hogy miért.
Hogyan tudnám rávenni,hogy engedje?Barátnőm és én is sokkal nyugodtabb lennék...
Nekem nem egyezett bele, mégis elkezdtem szedni. Az én életem, elég felelősségteljes vagyok hozzá.
Nem anyának kellett 2x is rohangálnia esemény utániért, meg összeszedni rá valahogy a pénzt...
Soha egy gumi se szakadt ki nálunk (több mint 10 éve élek nemi életet).
Biztos, hogy minden szabályt betartotok?
-levegőt kiszorítani a spermazsákból felhelyezéskor
-körömmel, éles tárggyal nem hozzányúlni
-az aktus végén egyből ki kell húzni, mert ha már "anyag" került bele, akkor könnyebben szakad -> akár attól az 1-2 plusz lökéstől is
-aktus alatt figyelni kell, hogy ne csússzon le
-kihúzáskor is fogni kell a tövéhez szorítva, hogy ne folyjon ki
-hosszú menethez nem elég egy óvszer, mert kiszárad és akkor könnyebben szakad -> javasolt síkosítót használni
-megfelelő módon kell tárolni -> napfénytől védve, s úgy, hogy éles tárggyal ne érintkezhessen (ne a pénztárcában)
-lejáratra figyelni
Egyébként családi kiszerelésű Lifestyles 1600-2000 körül van (12 db).
A lányomnak nem engedném, és akkor is megpróbálnám lebeszélni, ha már betöltötte a 18-at.
Ennek az az oka, hogy csak rossz tapasztalataim vannak a tablettával.
Libidócsökkenés, folyton kiújuló hüvelygomba és a végén majdnem bele is haltam a szedésbe, holott kivizsgáltak előtte. Tüdőembóliát kaptam úgy, hogy nincs trombózishajlamom.
25/F
A bnőm évek óta szedi, elég drága ugyan ez is, de ő fél éves adagokat írat fel, cserébe viszont, annyit sexelünk, amennyit akarunk, benne is juthatok el a csúcsra, semmi gond nincs ellenben 1gumi 1 sex, és nagyon biztonságos, ha minden rendben megy, ha szakad, akkor gáz van, és arra nincs gari, hogy nem szakad el, ellenben ha a gyógyszert a párod beveszi normálisan, onnantól minden ok, és nincs baki.
Igen,tudom mennyi mellékhatása van.
De az,hogy ennyi fajta van és ennyi ember szedi,az nem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!