Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, Ti megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy fogamzásgátlót szedjen?
Kb fél éve él szexuális életet. Az óvszer elég drága és nem a legbiztonságosabb megoldás.
Valamiért nem engedi meg a barátnőmnek az anyukája,hogy azt szedjen.Nem indokolja meg,hogy miért.
Hogyan tudnám rávenni,hogy engedje?Barátnőm és én is sokkal nyugodtabb lennék...
igen 2 csomagot szoktunk "elfogyasztani", de heti 2 alkalommal szoktam ott aludni,vagy Ő itt és így használunk el kb 6-ot.
Az análszex ki van zárva! Gumi nélkül meg aztán főleg!
Bocsi, valamiért azt hittem, hogy egy lány a barátnője nevében kér tanácsot :) Nem te tehetsz róla...
És az anyuka nem aggódik az elszakadó gumi miatt?
Ha elolvastad volna figyelmesen a kérdést,akkor rájöttél volna,hogy én a barátja vagyok...
Tőlem elég nehezen kapna el nemi betegséget.Egyébként hol lehet kapni óvszert 12 db-os kiszerelésben 2.000Ft-ért?
Vannak olcsóbban is óvszerek... pl preventio, az olyan 700-800 ft körül mozog, bár most nem emlékszem mennyi van benne, asszem 6 körül, de kevesebb tuti nem...nekünk az vált be anno, baleset sem volt belőle...(mi sem vagyunk állatok :P)
Én mondjuk híve vagyok a tablettának (sajnos enélkül nem lenne követhető a menstruációm) de jobban szeretem, ha a java alkalommal óvszer is van... sokszor vagyok beteg, és az antibiotikumok gyengíthetik a hatást, ezért én inkább elővigyázatos vagyok duplán.
Elhiszem, hogy nyugodtabbk lennétek, egyetértek azokkal a hozzászólókkal, hogy, pro-kontra előadást kellene a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!