Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 21 évesen korai bevállalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen korai bevállalni egy gyereket?

Figyelt kérdés
A barátom 32 éves én pedig 21. Szeretnénk gyereket,csak attól félünk,hogy a szülők mit szólnak majd a részemről. 3 hónap van még hátra a sulimból.
2011. dec. 19. 16:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
70%

"ez a kor még nem erről kell(ene), h szóljon."

Megint kezded.

2011. dec. 19. 19:17
 42/50 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam végig az összes hsz-t, csak az elejét. Egyáltalán nem szar duma az "élni kell". Szerintem ha ilyen fiatalon valaki egy életre elkötelezi magát, az a legritkább esetben sül el jól. Igen, bejöhet, de gyakoribb az, hogy 30-35 évesen hirtelen ráébred, hogy 'semmit' nem csinált egész életében, még ismerkedni, világot látni akart volna, nem pedig családot alapítani... És akkor mit csinál? Egy férjjel, egy-két gyerekkel? Marad az önmarcangolás, hogy ez így nekem nem jó, utána esetleg a félrelépés, aztán a lelkiismeret-furdalás, és minimum 3 ember életét vágja gallyra...

Ha úgy érzed, már kifiúztad-buliztad magad és szereted a párodat, akkor hajrá, vágjatok bele! De ha a legkisebb kétely is felmerül benned, hogy egy idő után vágyni fogsz az 'újdonságra', akkor ne tedd, mert ez elmúlni nem fog! És azért se vágj bele, mert a párod már idősebb fejjel jobban rajta van a témán. Sok sikert!

2011. dec. 19. 19:42
 43/50 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező, ez ne itt kérdezd,ezt magadnak kell tudnod.Azért az hogy nem lehet bulizni,barátnőzni és aludni,az azért nem teljesen igaz.20 évesen lettem terhes főiskolásként,védekezés mellett megtartottuk mellette tanulok,be van osztva mikor én mikor a férjem megy el a barátokkal,egyszer-egyszer este kicsit bulizni,persze max 2kor már otthon vagyunk,és reggel kelünk a babához,aki most 8 hónapos,nem könnyű mellette a suli de meg lehet csinálni.Nem akartam elvetetni,sem örökbe adni,szinte már rögtön a magunkénak éreztem,bele szerettem,mikor először láttam az ultrahangon.Bár sok mindenen keresztül mentem,azért legbelül még gyerek vagyok,persze felnőtt is ha kell,természetesen.Háztartást vezetek,amiben a férjem is segít,tanulok,gyereket nevelek,de azért kikapcsolódom néha a barátnőkkel,egyszerűen muszáj, a kisfiunk egy boldog kiegyensúlyozott baba akinek mindene meg van amire szüksége van.Néha olyan mintha a kisöcsém lenne,főleg hogy van egy 4 éves öcsém,de engem egyátalán nem zavar,szeretjük,babusgatjuk,igyekszünk jó szülők lenni,még akkor is ha mindketten fiatalok vagyunk,sokszor bele gondolok mi lenne ha,nem leszek terhes csak 2-3 év múlva,ugyanis babát mindig is szerettünk volna,de már nem tudom nélküle elképzelni az életem ahogy mosolyog,fejlődik,gagyog,hozzám bújik.Nem hiszem,hogy jobb lenne ha mindennap buliznék,innék,pasiznék amíg főiskolás vagyok,nem lennék több,vagy boldogabb,szeretek bulizni,iszogatni,de mind a kettőt csak mértékkel.itt van ez a kis tündér,aki mindig felvidít,és mellette nem kell az életemről lemondanom,csupán csak annyi,hogy Ő is része már az életünknek,és nem vagyunk annyira "szabadok",de ettől nem kell feladni az álmokat,vagy a vágyakat,mert vele,és mellette és megvalósíthatóak.Ne másra hallgass,pláne ne azokra akiknek nincs ilyenről tapasztalatuk,vagy csak a negatívat tudják mondani,mert minden gyerek-szülő kapcsolat más,és ha sokszor nehéz a gyereknevelés attól még csodálatos dolog. 22L
2011. dec. 19. 20:15
 44/50 anonim ***** válasza:

Ha te úgy érzed szeretnéd akkor szerintem bevállalhatod, és szerintem is hülye duma az hogy "élned kéne még". Te érzed és ha neked ez okoz boldogságot, és örömöt az életben hogy anya lehetsz, és családod lesz, akkor senkinek semmi beleszólása. Bár én megvárnám a sulit, azon a 3 hónapon nem múlik semmi:) Sok sikert a picihez, és sok boldogságot.

Mellesleg én már férjnél vagyok és mi is szeretnénk a picit 1 éve, csak nem jön össze.

23N

2011. dec. 19. 20:28
 45/50 anonim ***** válasza:
de ennek a 84 % - osnak nem mindegy hogy én mit gondolok? ezen van mindig felakadva :D kérdező, ha annyira biztos lennél a dolgodban, akkor nem itt kérdezgetnéd.. tehát várj még a babadologgal. bőven ráérsz még :)
2011. dec. 19. 22:32
 46/50 anonim ***** válasza:
na sztem maradjunk annyiban, h nem mindenki egyforma. de aki itt kérdezgeti, h szüljön-e, vagy se, az nem kész az anyaságra. és kész..
2011. dec. 19. 22:40
 47/50 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom írni amit már páran előttem,ha a párod keres annyit hogy eltartson benneteket,van hol laknotok,és mind ketten úgy érzitek hogy akarjátok akkor jöjjön a baba.A szülőkről annyit hogy,nagyon fogják várni,és szeretni.És büszkék is leszek mert csak-csak az unokájuk.és egy pici babát csak szeretni lehet!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 19. 23:43
 48/50 anonim ***** válasza:
akkor mi a magyarázat h itt kérdezgeti? nekem ez vicces :D vagy akarok gyereket, vagy nem.. ezért irtam, amit irtam, nem csak úgy a légből kapottan :)
2011. dec. 20. 21:45
 49/50 anonim válasza:

12-19 20:15 Minden tiszteletem!:-)Sok boldogságot és jó egészséget!:-)

Kérdező, ha már véleményekre vagy kíváncsi, szerintem is korai, de ezt is azért írom, mert magamból indulok ki.:-)

A ti döntésetek ez!

Próbáljatok belegondolni mindenféle eshetőségbe és mérlegeljetek! Gondolok itt anyagiakra, kellő élettapasztalatokra, érettségetekre, felelősségtudatotokra..stb. :-) L/23

2011. dec. 22. 19:23
 50/50 anonim ***** válasza:
Kedves 19.23as! Nagyon szépen köszönöm,viszont kívánok jó egészséget és boldog életet! (12-19 20:15)
2011. dec. 22. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!