Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen korai bevállalni egy gyereket?
"ez a kor még nem erről kell(ene), h szóljon."
Megint kezded.
Nem olvastam végig az összes hsz-t, csak az elejét. Egyáltalán nem szar duma az "élni kell". Szerintem ha ilyen fiatalon valaki egy életre elkötelezi magát, az a legritkább esetben sül el jól. Igen, bejöhet, de gyakoribb az, hogy 30-35 évesen hirtelen ráébred, hogy 'semmit' nem csinált egész életében, még ismerkedni, világot látni akart volna, nem pedig családot alapítani... És akkor mit csinál? Egy férjjel, egy-két gyerekkel? Marad az önmarcangolás, hogy ez így nekem nem jó, utána esetleg a félrelépés, aztán a lelkiismeret-furdalás, és minimum 3 ember életét vágja gallyra...
Ha úgy érzed, már kifiúztad-buliztad magad és szereted a párodat, akkor hajrá, vágjatok bele! De ha a legkisebb kétely is felmerül benned, hogy egy idő után vágyni fogsz az 'újdonságra', akkor ne tedd, mert ez elmúlni nem fog! És azért se vágj bele, mert a párod már idősebb fejjel jobban rajta van a témán. Sok sikert!
Ha te úgy érzed szeretnéd akkor szerintem bevállalhatod, és szerintem is hülye duma az hogy "élned kéne még". Te érzed és ha neked ez okoz boldogságot, és örömöt az életben hogy anya lehetsz, és családod lesz, akkor senkinek semmi beleszólása. Bár én megvárnám a sulit, azon a 3 hónapon nem múlik semmi:) Sok sikert a picihez, és sok boldogságot.
Mellesleg én már férjnél vagyok és mi is szeretnénk a picit 1 éve, csak nem jön össze.
23N
12-19 20:15 Minden tiszteletem!:-)Sok boldogságot és jó egészséget!:-)
Kérdező, ha már véleményekre vagy kíváncsi, szerintem is korai, de ezt is azért írom, mert magamból indulok ki.:-)
A ti döntésetek ez!
Próbáljatok belegondolni mindenféle eshetőségbe és mérlegeljetek! Gondolok itt anyagiakra, kellő élettapasztalatokra, érettségetekre, felelősségtudatotokra..stb. :-) L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!