Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen korai bevállalni egy gyereket?
Figyelt kérdés
A barátom 32 éves én pedig 21. Szeretnénk gyereket,csak attól félünk,hogy a szülők mit szólnak majd a részemről. 3 hónap van még hátra a sulimból.2011. dec. 19. 16:08
31/50 anonim válasza:
neked rossz a szövegértelmezési képességed :D mert én ilyet nem irtam. arról nem tehetek, h nem volt gyerekszobád, és idejössz oltani az embereket :) további szép estét!
32/50 anonim válasza:
és ezt most itt fejezzük be. köszi!
33/50 anonim válasza:
Nem-e? Amit az idézőjelbe írtam, azt a hozzászólásodból másoltam ki. Legalább ne hazudj.
34/50 anonim válasza:
most még hazudok is :DD neked tenyleg nincs jobb dolgod? NEKEM, hangsúlyozom, NEKEM ez az értékrendem. és engem úgy tanítottak, neveltek, h ebben a korban még nem kell szülni. de attól még mindenki azt csinál, amit akar, neki lesz rossz, ha aztán nem jön össze a dolog.
35/50 anonim válasza:
és nem értem, h mi kivetnivaló van abban, h először fejezze be a sulit, és álljon munkába.. vagy miből gondolja eltartani a gyereket?
36/50 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nincs megfelelő anyagi háttere?
Nem mondtam, hogy kivetni való van ebben, de te úgy írtad, mint ha CSAK és kizárólag ez lenne a normális. És hogy aki máshogy csinálja, az nem normális.
37/50 anonim válasza:
"de attól még mindenki azt csinál, amit akar, neki lesz rossz, ha aztán nem jön össze a dolog."
Ez a hozzászólásod is csak arra utal, hogy szerinted csak úgy működhetnek a dolgok, ahogy te elképzeled.
Az teljességgel lehetetlen, hogy vki 21 évesen gyereket szül és nem bánja meg, és nem hagyja ott a barátja és boldogan él.
Miért nem lehet megérteni, hogy attól, hogy te nem így akarod, másnak még működhet?
38/50 anonim válasza:
69%-osnak osztom a véleményét. sztem is korai, főleg nem a szülőkhöz kell viszonyítani, hogy mit szólnak majd hozzá. az a lényeg h nektek kell-e. bár én nem tenném tönkre az életemet egy gyerekkel, lehet oltogatni engem is. 20L
39/50 anonim válasza:
72%-os: Nem azért oltogattuk, mert az a véleménye, hogy korai. Hanem azért, mert gy nyilatkozik, mintha mindenki hülye lenne, aki fiatalon gyereket szül, mert csak és kizárólag az a normális, ahogy ő gondolja
40/50 anonim válasza:
mi ezt tennénk, te meg nem. én csak leirtam a véleményemet, te kezdtél el oltogatni. mint minden más kérdésnél is :) azok alapján irtam, amit irtam, h nagyon sok fiatalon köttetett házasság megy a fenébe.. mindennek eljön a maga ideje, és ez a kor még nem erről kell(ene), h szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!