Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 21 évesen korai bevállalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen korai bevállalni egy gyereket?

Figyelt kérdés
A barátom 32 éves én pedig 21. Szeretnénk gyereket,csak attól félünk,hogy a szülők mit szólnak majd a részemről. 3 hónap van még hátra a sulimból.
2011. dec. 19. 16:08
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
70%
Ha valaki 21 évesen gyereket szeretne, akkor miért ne lehetne neki? Miért kellene még "élnie"? Egyébként is, mi az hogy "élnie" kell? Nyilván a párjával van, tehát nem fog másokkal lefeküdni ésatöbbi. Van aki egyszerűen családra vágyik.
2011. dec. 19. 16:57
 12/50 anonim ***** válasza:
43%
mert ebben a korban még utazgatni, bulizgatni kell, nem mindjárt ekkora felelősséget vállalni.. mert ha ott lesz a gyerek, akkor nem lesz ideje magára.. sose értettem, h minek ilyen korán szülni..
2011. dec. 19. 17:02
 13/50 anonim ***** válasza:
64%

69%-os: Senki nem mondta, hogy gyereket KELL szülni 21 évesen. Csak nem értjük, hogy mégis miért ne lehetne szerinted. Miért olyan k.va nehéz elhinni, hogy vki 21 évesen családot és babát szeretne? Hogy nem bulizni akar, meg nem minden héten másra vágyik.

Miért ne lehetne egy 21 éves felelősségteljes, jó anyuka?

2011. dec. 19. 17:12
 14/50 anonim ***** válasza:
15%
hát, legyen. felőlem. engem aztán nem érdekel :D de aztán ne jöjjön ide sírni, hogy elhízott, és elhagyta a férje, és már 30 éves, és hol fog találni valakit.. mert ugye, tudjuk jól, hogy van ilyen is :D én 21 vagyok, de ez lenne a legutolsó, amire szükségem lenne. még sulizok, külföldi cserediákprogramokat tervezek, stb.
2011. dec. 19. 17:13
 15/50 anonim ***** válasza:
49%
egyszer élünk, és azt nem árt kihasználni.
2011. dec. 19. 17:13
 16/50 anonim ***** válasza:
82%
Elég korlátolt vagy, ha azt hiszed, minden ember egyforma és mindenkinek egyformán kellene gondolkodnia.
2011. dec. 19. 17:16
 17/50 LadyLee ***** válasza:
53%

Hát, ha szerinted az élet = bulizás és "utazgatás" akkor nincs miről beszélni.

Szerintem nem ez az élet. Ezért szar duma - az ember nem szűnik meg létezni önmagában azzal, hogy van egy gyereke. Nyilván egy csomó mindent fel kell adni, de cserébe egy csomó olyan élményt és örömöt rejt magában, amit meg a bulizós fiatalok nem élhetnek át. 50-50 - csak az a kérdés, hogy kinek mi a fontosabb. Ha szerinted a bulizás a lényege az életnek, és azzal, ha valaki fiatalokn szül, azzal azért követ el hibát, mert nem jut elég ideje "bulizni", akkor neked valószínűleg nem hogy 21 évesen, de sosem kellene gyereket vállalnod. És ezt nem rosszallásból mondom. Senkinek se muszáj. Ha neked fontosabb a buli, akkor hajrá, de azért szerintem az emberek többségének mások a prioritásai.

2011. dec. 19. 17:16
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam amikor a megszületett a kislányom. Fél évre rá elhagyott az anyja, azóta felé sem nézett, lelépett egy másik sráccal.

Ő nem volt elég komoly és felkészült a gyerekneveléshez, meg is rettent tőle. Gondold át nagyon ezt, mert ha megvan már a gyermek, akkor nem lehet már ezt meg nem történté tenni.

22F

2011. dec. 19. 17:18
 19/50 anonim ***** válasza:
17%
korlátolt vagy te. ok, akkor kössétek le magatokat jó korán, irány a konyhába főzni :D nektek ez az élet? és én vagyok a korlátolt? hát, ezen jót nevettem.. igen, mivel FIATAL vagyok, ezért ez az élet. vagy nekem is azon kellene gondolkodnom, hogy hogy fizessem a számlákat, meg hogy mit főzzek? :D majd talán 30-35 évesen ezen fogok gondolkodni, de ennyi idősen nem.
2011. dec. 19. 17:18
 20/50 anonim ***** válasza:
29%
Nyilván egy csomó mindent fel kell adni - erről van szó. nincs többé nyugodt alvás, meg " oda megyek, ahova akarok ", buli, ivászat, semmi.. nincs este a haverokkal, csajosparti, semmi.. csak a gyerek van, és semmi más..
2011. dec. 19. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!