Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen korai bevállalni egy gyereket?
"de ebben a korban ez a prioritás. egyetemista "
NEKED
El se tudod képzelni, hogy micsoda örömöt és élményt is tud jelenteni egy gyerek. Simán übereli a "bulizást".
És most nem a saját bizonyítványomat akarom magyarázni, mert én sem születm fiatalon, 27 éves vagyok és jobb híján nekem is tanulással, bulizással, hobbik kiélésével telt eddig az életem, de cseppet sem bántam volna, ha másként alakul - sőt. Inkább így érzem, hogy bizony lemaradtam valamiről.
Igen, KORLÁTOLT vagy. Nem azért, mert nem akarsz 21 évesen gyereket, hanem azért, mert azt hiszed, csak az a normális, ahogy te gondolod.
Én is 21 éves vagyok, tanulok, és nem szeretnék még babát, mert előbb szeretném befejezni a sulit. És igen, még én sem érzem magam késznek arra, hogy lefoglaljam magam egy gyerekkel.
De attól még képes vagyok felfogni, hogy más meg ilyen korban családot szeretne. Mert neki nem az a fontos, hogy elmenjen bulizni minden hétvégén, hanem az, hogy a gyerekével és a családjával lehet.
Elég gázos, ha te egy gyerekben semmi mást nem látsz, csak lemondásokat. Egy gyerek legalább annyi dolgot ad, mint amennyit "elvesz".
Az olyan önző embereknek, mint te, lehet inkább sosem kellene gyereket vállalniuk.
Szerintem felesleges itt ezen vitatkozni.
Én 21 évesen nem szeretek bulizni, sosem voltam részeg, és nem is tervezem, és nem ment rajtam végig a fél város. Ugyanazzal a fiúval vagyok 4 éve, aki elvette a szüzességem, és minden vágyam, hogy egyszer a felesége legyek és gyerekeket szülhessek neki.
Vannak barátaim, akikkel szoktam időt tölteni, de a legjobb időtöltés mégis az, amikor a párommal lehetek és Vele csinálunk közös programokat- pl. kirándulás, sétálás, filmnézés. Én nem érzem úgy, hogy ha születne egy gyerekem, akkor hirtelen elveszíteném a fiatalságomat...
Sose éreztem, hogy még ki akarom élni magam, a bulikban jól érzem magam a társaság miatt, de csak nevetek azokon, akik leisszák magukat a sárga földig és ez számukra a szórakozás.
Szinte minden időmet a tanulás tölti ki, de mikor egy kicsi szabad is akad, akkor azt mindig legszívesebben a párommal töltöm.
Nálunk pl. a gyerekvállalás akadálya "csak" az, hogy anyagilag a szüleinktől függünk és még suliba járunk.
De ettől függetlenül a legtöbb barátom még bulizós-csajozós-pasizós életet él és nem nagyon van komoly kapcsolatuk.
Nem vagyunk egyformák, ennyire egyszerű.
Ha a kérdező komolyan gondolja, és az anyagi háttér is rendben van, akkor szerintem semmi akadálya a gyereknek.
21/L
Nem tehetek róla, hogy a szövegértelmezési képességed a béka segge alatt van.
Mint mondtam, nem azzal van a gond, hogy neked van véleményed, és nem azzal, hogy nem akarsz még gyereket.
Hanem azt hiszed, hogy csak és kizárólag az a normális, amit te gondolsz. Hogy mindenki felelőtlen idióta aki 21 évesen gyereket akar.
"ez a helyes sorrend, jobb esetben.. "
Erről beszélek. Te vagy itt az egyetlen, aki nem képes felfogni, hogy nem csak az létezik, amit te mondasz. És nem csak az a helyes meg a normális, amit te csinálsz.
Vedd már észre, hogy te vagy itt az, aki képtelen mást is elfogadni a saját igazán kívül.
Én el tudom fogadni, hogy vki nem akar ilyen korban gyereket, mert még tanul, bulizik stb. Én sem akarok még, mint írtam.
De még sem hiszem azt, hogy mindenki gyökér, aki nem úgy gondolja, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!