Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb egy hetes terhes a nő akkor hogyan történik az abortusz? 1 hét terhesség már abortusznak számít?
Sziasztok! Szóval az a gondom, hogy lehet teherbe ejtettem a barátnőm. 21-én lett volna a menstruációja, azon a napon görcsölt egy néhány órát, de nem jött meg neki a menstruációja aznap, szóval rendszertelen és késik, mert a következő napra rá elmúltak a görcsei.
Véletlen fordítva vettem fel egy pár nappal ezelőtt a gumit, majd fél perccel utána, mikor már a barátnőmbe voltam lejött a gumi és immáron a rendes irányba vettem fel a gumit. Így kerülhetett belé előváladék.
Így nagyon aggódom, hogy terhes, mert ha az lenne, akkor az egész életünk meg van pecsételve. (18 évesek vagyunk)
Így már csak az abortusz maradt, ha esetleg tényleg terhes. Ha körülbelül 1 hetes terhes a barátnőm, akkor az már abortusznak számít, ha elveteti biológiailag? Milyen módszert alkalmaz a nőgyógyász ilyenkor? Valaki legyen szíves felvilágosítani.
Segítséget várok, nem pedig lehordást a tudatlanságomért. Előre is nagyon szépen köszönök minden használható választ, sokat jelentene!
Ez így érthető....
Csak előtte olyan csengése volt mintha már majdnem ott lennél, hogy kész vagy rá....
A teljes körű dolgozó miatt finanszírozás lehetséges csak, a nevelés már keményebb dió... A felelősség egy dolog, főleg mert nem csak magadért hanem másik két életért kell felelősséget vállalni, úgy hogy minden döntésben ők az elsők (normál esetben)
Sok sikert a továbbiakban!
Akkor jó, örülök :)
A lényeg, hogy boldogok vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!