Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha kb egy hetes terhes a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kb egy hetes terhes a nő akkor hogyan történik az abortusz? 1 hét terhesség már abortusznak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval az a gondom, hogy lehet teherbe ejtettem a barátnőm. 21-én lett volna a menstruációja, azon a napon görcsölt egy néhány órát, de nem jött meg neki a menstruációja aznap, szóval rendszertelen és késik, mert a következő napra rá elmúltak a görcsei.

Véletlen fordítva vettem fel egy pár nappal ezelőtt a gumit, majd fél perccel utána, mikor már a barátnőmbe voltam lejött a gumi és immáron a rendes irányba vettem fel a gumit. Így kerülhetett belé előváladék.

Így nagyon aggódom, hogy terhes, mert ha az lenne, akkor az egész életünk meg van pecsételve. (18 évesek vagyunk)

Így már csak az abortusz maradt, ha esetleg tényleg terhes. Ha körülbelül 1 hetes terhes a barátnőm, akkor az már abortusznak számít, ha elveteti biológiailag? Milyen módszert alkalmaz a nőgyógyász ilyenkor? Valaki legyen szíves felvilágosítani.

Segítséget várok, nem pedig lehordást a tudatlanságomért. Előre is nagyon szépen köszönök minden használható választ, sokat jelentene!

2011. szept. 23. 19:47
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
95%

Nekem ez a mondatod nagyon magas:

"Szűz voltam, már hogy gondoltam volna ilyenekre, mikor azt se tudtam, hogy ebből meg abból baj lehet"

Egy szűz nem tudja, hogy hogyan lesz a gyerek v nem is értem...

Előbb tudást kéne szerezni és utána szexelgetni.

2011. szept. 23. 20:16
 12/40 A kérdező kommentje:

Mikor visszavettem az óvszert nem gondoltam rá, hogy egyáltalán lesz ilyen szituáció az életemben, hogy majd egyszer lejön rólam a gumi... felizgultan pedig mikor a barátnőm meztelenül fekszik előttem valahogy pont nem arra gondoltam, hogy "jajj, előváladék kerülhetett így a külsejére".

Egyszer nem mondtam, hogy nem vagyok hibás, vagy mentség lenne a szüzesség a "bűnömre". Tudom, megérdemlem, de nem azért jöttem ide, hogy még nagyobb gyomorgörcsöt kapjak az idegtől, hanem hogy jussak valamire... köszönöm szépen a válaszokat!

2011. szept. 23. 20:25
 13/40 A kérdező kommentje:

Mondjuk 18-án szexeltünk elsőnek, akkor csak annyi volt, hogy fordított gumival szexeltünk, ami önmagába nem gond, mert ellenőriztem, minden sperma a gumiba került. A visszahúzós rész tegnap történt, tehát nem nagy rá az esély, hogy azért késik a menstruációja, mert terhes lenne, hisz tegnap előtt kellett volna megjönnie neki.

Azért egy terhességi tesztet 2 hét után mindenképp veszek vagy elcipelem nőgyógyászhoz a barátnőm és mostantól nagyobb figyelmet fordítok a biztonságra.

2011. szept. 23. 20:33
 14/40 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, ugyanannyi lett volna egy új gumit felhúzni...
2011. szept. 23. 20:37
 15/40 A kérdező kommentje:
Amúgy miután lejött rólam az óvszer akartam újat húzni, csak ugye az volt az utolsó darab otthon.
2011. szept. 23. 20:38
 16/40 anonim ***** válasza:
97%

"felizgultan pedig mikor a barátnőm meztelenül fekszik előttem valahogy pont nem arra gondoltam, hogy "jajj, előváladék kerülhetett így a külsejére". "

Nem erre gondoltam, hanem... Előtte, ok, megtesszük, de mindig lehet nem várt esemény"

Amikor felizgultál, akkor már veszett fejsze nyele...

Amúgy ha nem jön le, stb... akkor is lehet ilyen helyzet, mert nem 100%-os megoldás....

Na mindegy....

Remélem nem lesz megpecsételve az életed..

2011. szept. 23. 20:51
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

1 hetes terhességet nem abortálnak, mert baromira nem is látja a doki + az abortusz nem úgy megy, hogy bemész a kórházba és azonnal megcsinálják, hagynak átgondolási időt

ha rendszertelen a csaj menzesze, akkor honnan a pics.ából tudja, hogy késik? pláne 18 évesen rendszertelen menzesszel miért nem járt még nőgyógyásznál?

2011. szept. 23. 22:24
 18/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem akarlak lehordani, teljesen megértelek mert nálunk is volt hasonló szituáció és tudom én is, hogy milyen amikor az ember már startra kész és közbe jön valami baki, az agya már nem teljesen a realitás talaján mozog. :-) Mondjuk mi sosem húztunk vissza "hibás" óvszert, tehát ha ilyen történt volna, valószínűleg durcásan bár, de hagytuk volna az egészet. Mi a kapcsolatunk első évében védekeztünk végig, utána már nem de én terhes is lettem, van egy gyönyörű szép kislányunk. :-) Nem sokkal vagyok idősebb Tőled, 20 éves vagyok, Mi házasok vagyunk de várhatott volna még a Baba. Ezt azért mondom el Neked, hogy ha Ti még nem szeretnétek, tegyetek ellene a leghatásosabb módon, tehát kifordítva ne húzd vissza az óvszert. :-) Tudom milyen érzés ez a para, számtalanszor átéltem, de az leírhatatlan amikor a tesztem egyszer csak valóban pozitív lett. Én nem mentem el abortuszra, képtelen voltam és mivel nem Neked kell megélned ezt, remélem a Barátnődnek sem kell oda eljutnia mert egy életre lelki beteggé teheti. (Nekem még nem volt, de van olyan ismerősöm akinek igen és a mai napig nem jutott túl rajta lelkileg.) Nekem nagyon szimpatikus, hogy 18 éves fiú létedre nem nyávogsz a gumi miatt mint más pasik és, hogy aggódsz és nem veszed ezt félvállról, még akkor is ha hamarabb kellett volna gondolkodni pl. egy 72 órás tabi bevételéről de sok olyan fiú van aki teljesen lesz*rja ha a barátnője ilyen szituba keveredik, egyszerűen kijelenti, hogy vetesd el mert én nem vállalom, vagy vállald egyedül. Tényleg, ha már itt tartunk, ha a barátnőd mégis vállalni szeretné (márha Baba van a dologban, amire szerintem rettenetesen kevés az esély) akkor kitartanál mellette? De ez csak elméleti kérdés, szerintem is fiatalok vagytok még de kíváncsiságból megkérdeztem. :-) Nekem az a tanácsom, hogy ha a gumi számotokra macerás, szedjen a barátnőd fogamzásgátló tabit, most pedig várjatok mert a teszt valóban nem mutatna még ki semmit és a doki sem látná még a babát ha lenne de ismétlem erre nagyon kevés az esély. Ja és ha a barátnőd idegeskedik attól is késhet! :-) Remélem úgy alakul a jövőtök ahogyan Ti szeretnétek!! :-)

2011. szept. 24. 09:50
 19/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Ha már biológiailag emberi lénynek nevezhető lenne a barátnőm hasában nevezhető cseperedő gyermek, akkor nem hinném, hogy engedném, hogy elvetesse. Az életfilozófiámba beletartozik az ok-okozat, avagy a karma törvénye, miszerint ha adsz egy pofont, akkor azt vissza is fogod kapni. Ezért ha elvetetné a gyereket, akkor a saját maga halálos szerződését írná alá, azt meg ugye említenem se kell, hogy abba én is belehalnék, ha a barátnőm évek múlva meghalna. Ellenben ha az orvos azt mondja, hogy még nincs lelke annak az embernek, még nem nevezhető annak a magzat, tehát nem ölnénk emberi lényt, akkor fellélegeznék és azt mondanám, hogy mindenképp vetélje el. Csak hát ugye ez elég irreális, nincs rá sok esély, mert ez nem hiszem, hogy így működik sajnos... Nem mondanám, hogy nem tudnám felnevelni a gyereket, mert mondhatom magam felnőttnek, nem úgy mint a legtöbb korosztályomba lévő kölyök. De nem mostanság terveztük a babát, inkább 6-7 év múlva, akkor már biztos meglenne a lakásunk, avagy otthonunk, végeznénk a sulival és már bőven benne lennénk a nagybetűs életbe, lenne miből finanszírozni a gyereket, a barátnőm apja nem ölne meg engem, az osztálytársaim nem néznének rám fura szemmel, hogy teherbe ejtettem és ki kellett iratkoznia a suliból, nem kellene magyarázkodni apámnak és anyámnak, egyebek... szóval nagyon macerás lenne, ha becsúszna a terhesség.

Mindenesetre én sem hiszem, hogy teherbe esett volna a barátnőm, de még is, nem tudok nem aggódni, hisz van rá esély.

2011. szept. 24. 11:21
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

az orvos szerint nem létezik lélek, viszont az egyház szerint már a fogantatástól van ;)

és csak hogy közöljem, semmi beleszólásod nincs abba, hogy a nőd megy-e abortuszra vagy sem, mert ez egyedül az ő döntése lehet

2011. szept. 24. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!