Terhesség vagy abortusz?
Nem egészen, az elsőnek nincs igaza. Mivel ma divat az abortuszt támogatni mindenféle mondvacsinált szándékkal, ezért nem leszek népszerű, de tessék már belegondolni, hogy ennek az életerős, egészséges, FIATAL!, családban élő, férjezett nőnek milyen indoka lehet elvetetni egy megfogant babát? A lánya jól érzi. Az a baba már az ő testvére, akinek az életéről az anyja úgy akar dönteni, mint egy kismacskáéról: megtartsuk? ne tartsuk?
Nem fognak éhezni, ha megszüli: a lánya még az egyetemet is vállalja, hogy fizeti, nem mellesleg megjegyzem, hogy AZ ELSŐ DIPLOMA INGYENES! Tehát olyan sok mindent fizetni nem kell, de ezen nem érdemes vitázni, mert nem erről van szó.
Hanem arról, hogy az anyuka felelőtlenül viselkedik, eddig babázni akart, aztán most hirtelen nem, hopp, meggondoltam magam, csak ám ez nem olyan, hogy ma a kék ruhát akarom felvenni, aztán mégsem, inkább a zöldet, itt a gyerekéről van szó, aki megfogant!
A kérdezőnek még azt is mondanám, hogy egy család életét ez tönkreteszi, nem tönkreteheti, hanem tönkre is teszi az, ha valaha is kiderül apukád előtt, hogy volt egy gyereke, csak a megkérdezése nélkül megölték. És ha ő akarta volna? Az ő gyereke is! Ezen tuti szét lehet menni. Győzd meg anyukádat, hogy ezt el kell mondani apádnak, és ne hagyd lerázni magad, ha más nem, akkor beszélj apuddal te magad, mert ez pont nem az az eset, amikor az anyuka maga dönthet, van egy férje, van egy családja, gyereke is, mostmár 3, felelősséggel tartozik, nem lehet elbújdokolni!
Szia,
Jól érzed, egyáltalán nem csak anyukád döntése ez már. Apukádnak ugyanúgy joga van erről dönteni! Jól írták előttem is, hiszen a Baba az Ő Babája is. Abban az esetben, ha apukád esetleg azt mondaná, hogy legyen abortusz... na akkor nem tudom mi van. Akkor nem tudom van-e beleszólásod, de egy biztos, joga van róla tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!