Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek terhesség alatt el...

Akinek terhesség alatt el kellett venni a babáját, mert pl:beteg lett volna stb. Neki hogy vették el abortusz vagy meg kellett szülnie?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hetesen halt meg a babám, szerencsére ab-vel még meg lehetett oldani, kicsi volt még. Lelkileg ez is hatalmas trauma volt. De pár évvel utána babás lettem és a lánykám kárpótol mindenért.
2009. aug. 22. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem volt ilyen,de ez már a kezdetektől sejthető volt.A volt páromnak már volt egy gyereke aki betegen született.a vizsgálatok szerint nagy volt rá az esély,hogy az én babám is beteg,én nem kockáztattam.de simán elvették.életem első abortusza volt.de amig élek nem felejtem el.nagyon megrázó volt.Azóta férjhez mentem és most van egy egészséges babám.Nagyon boldog vagyok!!!
2009. aug. 22. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok akiknek már idősebb 12 hetesnél több volt a babájuk.
2009. aug. 22. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
A kolléganőmnek a 22. hétben kellett megszülnie a babáját. Súlyos rendellenessége volt, még akkor vártak a magzatvíz vizsgálat eredményére, de már azelőtt elhalt a baba, hogy megkapta az eredményeket. Neki beindult rendesen a szülése, görcsei voltak, elkezdett tágulni és megszülte a babát. De ennyi idősen ekkora magzatot már egyébként is megszülni kell én úgy tudom.
2009. aug. 22. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm babájának súlyos szívrendellenessége volt, 8 hónaposan döntöttek úgy, hogy el kell venni, de mire sor került rá, meg is halt a baba. Őt császározták, úgy tudom. Azóta sem heverték ki, nem mertek másik babát bevállalni
2009. aug. 22. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

12. hét után meg kell "szülni".

Első kisfiamat a 20.héten kellett megszülnöm, mert nagyon beteg volt a szíve:(

Előtte nap kaptam 3 lamináriát, amit a méhszájba dugtak, hogy táguljon. Másnap reggel 9kor rámkötötték az infúziót, és vártuk a fájásokat. Éjjel 11ig semmi bajom nem volt, de akkor elfolyt a magzatvíz. Utána semmi fájás. Majd hajnali 4kor tolófájásom lett, és "kiszedték" belőlem a babát:( Utána rá 15 percre elaltattak, és megkaparták a méhemet. Hajnali 5kor már a szobában voltam, ébren...

Ez a fizikai rész.

A lelki sokkal kegyetlenebb:(

Azóta már van egy egészséges 17 hónapos fiam és jelenleg 27 hetes kismama vagyok, ismét fiúcskát várunk.

De miért kérdezed? Baj van???

2009. aug. 22. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Mégvalami...

Nekem a dokim is, és a genetikán is azt mondták, hogy a 24. hétig lehet csak élő magzatot elvetetni.

2009. aug. 22. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!