Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3hete volt Terhesség megszakitásom (Abortusz) ma vettem egy terhességi tesztet kiváncsiságból, És 2 csikot mutatott mit tegyek?
Mondjuk ami először eszembe jutott, hogy nem kellett volna megvárni a hetet...?
De amúgy mindegy is. A lényeg: valószínűleg NEM vagy terhes, pláne, ha gumival védekeztetek. A HCG, ami terhességed alatt termelődött, még nem ürült ki a szervezetedből, azért mutat pozit a teszt. Úh, nyugi :)
Őmm... az hogy gumival védekeztetek, azt mit foglal magába?
Mmint, csak úgy gumival védekezni nem elég!
Meg néztétek,h esetleg kiszakadt-e?
Vagy mikor a Férjed el ment, akkor abba hagytátok e, mert ezek mind számítanak!! nagyon várom a válaszod, előre is köszönöm!!
szerintem csak annyi van, hogy még nem állt le a szervezeted a HCG hormon termelésével, hiszen nemrég volt abortuszod. Idö kell neki.
Tuti, hogy nem vagy megint terhes, ne aggódj:)
22/L 38 hetes
Te az orvostól félsz,hogy mit fog szólni?Ha a doki nem vág pofákat és nem néz rád csúnyán,akkor te nyugodt szívvel mész abortuszra?
A korábbi abortuszod elött is gumival védekeztetek?Ha ennyire nem megy a használata,akkor talán át kellene állni másik fogamzásgátló módszerre!
Mit éreztél,milyen tüneteket,hogy végül megcsináltad a tesztet?
Az első 5 percben jött elő a két csík vagy jóval késöbb?
Igazuk van a többieknek,ez lehet a korábbi baba miatti HCG hormon,amit a teszt kimutatott.A hormon akkor is megvan a szervezetedben,ha már nincs baba,fokozatosan ürül a szervezetedből.
1. abortusz után 6 hétig nem lehet szexelni(mondjuk nekem gyomrom se lenne hozzá)
2. 2 hetes terhességet nem mutat ki a teszt.
3. a Hcg-szint miatt pozitív a teszted
4. miért van ennyi sötét ember, b.sszus????!!!szedjél már fogamzásgátlót, hogy ne kelljen több babát megölnöd!!!!
hihetetlen ez a butaság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!