Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik szednek fogamzásgátlót mennyire tapasztaltak hízást vagy bármilyen mellékhatást?
De azt se felejtsd el, hogy az orvosok legalább 50%-a azt mondja, hogy nyugodtan lehet szedni megszakítás nélkül akár 10 évig is.
Egyébként elküldtem egy kérdőívet a kérdezőnek. 50 kitöltő közül 5 mondta azt, hogy nem állt helyre a vérzése a tabi után, 5-nek pedig csak orvosi segítséggel. (Külön volt olyan kategória, hogy ne állt helyre, de előtte is rendszertelen volt).
Az 10%. Persze, nem túl reprezentatív a felmérés 50 emberrel, de elgondolkodtató.
Egyébként azt hozzáteszem, hogy NEM a védekzés ellen akarok beszélni. Még mindig jobb a tabletta, mint a megszakítás...
De azért ha lehet, szerintem jobb a hormonmentes megoldás.
Na most ha jól értem akkor 40-nek semmi baja sem lett, 10-nek pedig igen, abból 5-nek még nem állt helyre. H őszinte legyek engem kicsit megnyugtattál rosszabb eredményre számítottam. Ebből lehet azt tudni h ki meddig szedte? Kiváncsi lennék én is erre a felmérésre.
16:15 voltam.
Nem, sajnos nem. Elég részletes volt a kérdőív, de kerdoivem.hu kicseszett velem. Én is összefüggéseket szeretem volna keresni, de mutatja az összetartozó válaszokat. Csak felsorolja, mik fordultak elő és miből mennyi.
Hát szerintem 50 emberből igen is sok a 10. 5 embernek EGYÁLTALÁN nem állt helyre a vérzése, 5 embernek pedig orvos rakta helyre. Itt persze az is kérdés, hogy mivel. Mert ha úgy, hogy újra felírta a fogamzásgátlót (mert ált. azt szokták tenni, akkor az ugye nem rendberakás.
Javítok: de NEM mutatja az összetartozó válaszokat.
Ha gondolod elküldöm a linket. Írj egy e-mail-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!