Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tévedhet az orvos? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévedhet az orvos? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2 hónapja nincs menstruációm! néha fáj a hasam alja.. olyan mintha akkor akarna megjönni de semmi.. a párommal folyamatosan védekezünk! Voltam orvosnál... megvizsgált nem mondott semmit:S annyit hogy csináljak egy tesztet.. persze a teszt negatív lett... :/ amióta nincs meg.. híztam és kerekedik a hasam... :S
2010. dec. 27. 07:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

negatív teszt és manuális vizsgálatnál nem talált a doki terhességet, akkor nincs baba...nem mellesleg a korai terhességet manuális vizsgálattal még nem lehet megállapítani, de a teszt egyértelmű

amúgy hány kg-ot fogytál az elmúlt hónapokban?

2010. dec. 27. 10:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Fogyni nem fogytam de viszont 2 hónap alatt kb 5kg ment fel..... :S minden esetre nem tudom mi van.... de majd kiderül... köszönöm a segítségeket nagyon!! mindenkinek!!
2010. dec. 27. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
és előtte nem fogytál?
2010. dec. 27. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Még tavasszal volt egy kis súly leadásom.... de az nem most volt.. és akkor rendszeresen megvolt a menstruációm, na de persze nem éltem nemi életet. Valami azt sugalja nekem hogy ha terhes is vagyok valószinü hibás volt a óvszer....
2010. dec. 27. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha terhes is vagy, az nagyon korai, hogy 5 kg felmenjen rád. Úgy tudtam,hogy ebben az időszakban még csak a mellérzékenység és mellnagyobbodás a terhesség jele. De persze az elég árulkodó, hogy 2 hónapja nem jött meg...
2010. dec. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!