29 hetesen tévedhet az orvos?
29 hetes uh-n a doki azt mondta, hogy lányunk lesz. Én mégis fiút érzek, na nem mintha a lánynak nem örülnék, de ez az érzésem.
Szerintetek ilyenkor még tévedhet a doki, vagy általában ennyi idősen már tutira tudja?
Szia!
Szerintem soha nem tuti kivétel amikor tényleg jó felvétel sikerül amilyet itt a neten már láttam egy párat.Én rám is végig azt mondták anyuméknak hogy fiú vagyok és láss csodát lány lettem:-)))
És pont anyámék lépcsőházában van szintén egy kismama akinek végig kisfiút mondtak és lánya született és szegénykéim fiús cuccokat vásároltak.
Nekem is 16. héten lányt,18. héten fiút most 23 héten lányt mondtak.Kíváncsian várjuk hogy mi lesz:-)))Ja és én is fiút érzek/éreztem de már lassan elbizonytalanodok.
Boldog babavárást!
Nekem meg lassan lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy fiúnak érzem és mégis lánynak mondták. A felvételen én csak annyit láttam, hogy össze van gömbölyödve és a kis kezei ökölbe vannak szorítva, de az orvos nem én vagyok.
Eddig mindenünk, amit kaptunk kékben-zöldben pompázik nekünk is. Apa éppen most reggel rendelte meg a kókuszmatracot, de kék helyet ő már a bézs színűt kérte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!