Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tévedhet az orvos? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévedhet az orvos? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2 hónapja nincs menstruációm! néha fáj a hasam alja.. olyan mintha akkor akarna megjönni de semmi.. a párommal folyamatosan védekezünk! Voltam orvosnál... megvizsgált nem mondott semmit:S annyit hogy csináljak egy tesztet.. persze a teszt negatív lett... :/ amióta nincs meg.. híztam és kerekedik a hasam... :S
2010. dec. 27. 07:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok, terhes vagy :)

Csinalj amugy meg 1-2 tesztet....

2010. dec. 27. 07:31
 2/15 anonim ***** válasza:

2 hónap alatt még nem sokat kerekedhet a hasad, most meg itt volt a karácsony persze, hogy híztál.

Ha az orvos nem tudott mondani semmit, akkor nem jó orvoshoz mentél, sürgősen váltsd le, mert ezek szerint nem ért a szakmájához. De leírhatnád a nevét, hogy ahhoz én se menjek legközelebb még véletlen sem. Ha védekeztél, lehet, hogy a tabletta hibája, hogy nem jön meg, akkor is más bogyót kell felíratnod.

L/24

2010. dec. 27. 07:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy gumival védekeztünk lehet az is hogy defektes volt?! :/ hiába van karácsony.. nem vagyok nagy evő.... A doki neve: Gruda Mihály Békéscsaba
2010. dec. 27. 07:42
 4/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm a nevet.

A gumival védekezés szinte teljesen biztonságos, akkor szokott terhesség előfordulni, ha őrültködtök, isztok és véletlen nem jól teszi fel a barátod, lecsúszik a gumi, vagy megujjaz, miután lehúzta stb. Ha mindig odafigyeltek, okosan csináljátok, nem lehet belőle terhesség. Ennek ellenére azért vegyél még legalább 2 tesztet, nem azonos típusút. És minél hamarabb keress egy normális nődokit. Akár sztk-sat is.

2010. dec. 27. 07:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm a tanácsokat!! Doki váltás lesz!! Ez Tuti!!
2010. dec. 27. 07:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem csinált egy nyomorult hüvelyi ultrahangot??? Oo

Azonnal dokiváltás, egy UH eldönti a kérdést.

2010. dec. 27. 08:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem nem csináltam!! Oda beutaló kell és azt az orvos nem adott....:/ De ilyenkor nem is rendel az orvos!! De a héten veszek tesztet...
2010. dec. 27. 08:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát nődokihoz sose kell beutalo,és ö tuti tud uh-t csinálni.

Te nem nődokinál voltál...az legalább megvizsgálna normálisan.Meg náluk is szokott teszt leni,akár azonnal megcsináltatta volna veled.

2010. dec. 27. 08:53
 9/15 anonim ***** válasza:

"Nem nem csináltam!! "

Nem TE hanem az ORVOS. Neki kellett volna UH-ot csinálni.

2010. dec. 27. 08:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam!! Igen NŐGYÓGYÁSZHOZ nem kell beutaló ezt én is tudom 23 éves fejjel!!... Nem csinált UH-t mert egy öreg emberke volt a NŐGYÓGYÁSZ aki többnek tartotta a napi újságot mint engem.. szájhúzással vizsgált meg.... :S ennyit némelyik dokiról........ :/
2010. dec. 27. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!