Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tévedhet az Orvos azzal...

Tévedhet az Orvos azzal kapcsolatban hogy hány hetes terhes vagyok? Csalhat az UH?

Figyelt kérdés
25hetesen derült ki hogy terhes vagyok, mert mensesem volt és negatív tesztem. Az orvos az UH alapján állapította meg hogy mikor szülök. 32hetes UH-on hétfőn 2200g-ot becsült súlynak péntekre ez 2700g lett. Elvileg most 36 hetes vagyok azonban szerintem már több (37) lehetséges-e? Szombaton megyek UH-ra, kíváncsi vagyok súly mennyi lesz.. Vélemény?!.
2010. ápr. 14. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ennyit csalhat....de 25 hetesen derült ki? Nem mozgott??
2010. ápr. 14. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:

HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, ez nagyon fura! :S Irigyellek, hogy kimaradtak a rosszullétek! :)

És hogy vetted észre? Megmozdult? Vagy csak sima rutin orvosi vizsgálat volt! Mesélj! :)

Szerintem biztos lehetséges +- 1 hét eltérés, de ezt én nem nagyon tudom!

2010. ápr. 14. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Az uh csalhat, és azt se felejtsd el, hogy ez elég szubjektív vizsgálat, ha csak megrebben a keze a dokinak, már odébb húzza a méretezőt, már van tévedés. Egy hét meg semmi, nekem az uh 26-át mutatta szülésre, és 19-én szültem:)
2010. ápr. 14. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tévedhet 1-2 hetet.Legalábbis én tudtam, hogy kb 2-3 héttel idősebb terhes vagyok, mint ahogy az uh és a doki megállapította, és nekem volt igazam, mert a 37.héten szültem egy gyönyörű hatalmas babócát:)
2010. ápr. 14. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hamar válaszokat! 2006-ban (16évesen) volt egy ökölnyi petefészekcystám ami elcsavarta a petefészkem, egy hétig nemvették észre Sátoraljaújhelyben. Debrecenben azonnal megműtöttek és kiderült hogy a műtött petefészkemnek annyi. 2008-ban ismét cystam volt,de már kettő és másik petefészkemen. Hála Istennek nem kellett műteni, azonban (ismételten Újhelyben) azt mondta a nőgyógyász hogy 0% esélyem van arra hogy valaha gyermekem lesz. Így nem mindíg védekeztünk vőlegényemmel. Mensesem volt, hízni 1-2kg-ot híztam, rosszullét..semmi! sem hányás sem érzékenység szagokra..semmi! Decemberben negatív tesztem volt (4hónaposan) januárban pozitív. Magzatmozgás volt,de kigondolta 0% esélyekkel? Nőgyógyászom egyértelmű babát mondott..és amikor kiderült Kisfiam lesz ott sírtam az ágyon ahol UH-oztak :) Úgyhogy most alig várom hogy megszülessen :) Szombaton megyek UH-ra..remélem minden rendben lesz, mint eddíg. A Sulit otthagytam (4,7es átlaggal mint fodrásztanuló), MINDENT A BABÁMÉRT!! Köszi hogy elolvastatok és köszi a válaszokat! Minden jót!!! 36kHM
2010. ápr. 15. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Micsoda történet! Óriási a természet akarata. :) Gratulálok! :) :)
2010. ápr. 15. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek és könnyü szülést!

Vigyázz magatokra!

2010. ápr. 15. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen =) Minden jót Nektek is =)
2010. ápr. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!