Most mi az igazság a terhesvitaminokkal kapcsolatban?
Vitamin témában nem fogsz itt egységes véleményt hallani.
Van aki 5 gyerek mellett soha nem szedett vitamin készítményt csak maximum folsavat, mert az kell.
Van aki meg már az össze látezőt kipróbálta.
Van aki ragaszkodik egy valamelyikhez és jól meg is tudja neked indokolni.
Én azt gondolom, hogy általánosságban a kismamák a kombinált vitamint NEM a folsav miatt szedik, mert nem is elég ami benne van. Mindig ajánlják,hoyg normál folsav készítményt kellszedni.
De persze van aki mégerre is rá tud cáfolni, és azt mondja hoyg ő még azt sem szedett, csak oylan ételeket fogyasztott aminek magas a folsav tartalma.
Hogy megtettél-e mindent, azt onnan tudhatod, hogy ha már szedtél valamit akkor már jót tettél, és ha ez mindenakkor is elég.
Ha váltottál akkor is jól tetted, mert a dokidra hallgattál és ez jó döntés.
De én azt gondolom,hogy nem ezen fog múlni semmi. Ne aggódj ennyire.
Kedves utolsó!
Köszönöm bíztató szavaidat! Csak egy mondatodat nem értettem teljesen, vagyis a végét: ... "ha ez minden akkor is elég"...
Azért aggódom kissé, mert mostanában nem egészen volt kiegyensúlyozott az étrendem, tehát kétséges az abból való folsav bevitel... Pár napja gyakorlatilag semmit nem tudok megenni, undorodom az ételektől.
A Femibion vajon milyen gyorsan tudja feltölteni a folsavraktárat, ha mellette még szedek folsavtablettát is?
Kedves mostani utolsó! :)
A vérképem teljesen jó, minden a referenciaértékeken belül van. Nem a terhességi vérkép, mert olyat most még nem csináltak. (4+? vagyok) de 3 hete volt más okból vérvétel.
Igazából "csak" a folsav miatt aggódok, annyi riogatás van ezzel kapcsoltaban. Én úgy érzem megtettem mindent és aztán egy doki által elhintett mondat ezt megkérdőjelezi... Nem jó érzés ám!
Megfogadom a tanácsaitokat és próbálok kevesebbet aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!