Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mi az igazság a terhesvit...

Most mi az igazság a terhesvitaminokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Első terhességem alatt végig szedtem a Gravidát és mellé még néha-néha folsavat is. Az előbbit még a szoptatás alatt is, kb. 3-4 naponta. Most újra babát várok, még nagyon fiatal a terhesség, 4 hetes múlt. 1 hónapja, tehát a fogantatás előtt kb. 15 nappal kezdtem el megint rendszeresen szedni a Gravidát. Tegnap a nőgyógyászomnál hidegzuhanyként ért, hogy a terhesvitaminok mindegyikében (kivéve a Femibiont) található folsavat a nők egy része nem tudja megfelelő mértékben hasznosítani! Ez vajon mit jelenthet? Hogy valahány %-át igen, valamennyit nem? Akkor honnan tudhatom, hogy megtettem-e egyáltalán mindent a Babám megfelelő fejlődése érdekében? Most váltottam a Femibion 800-ra, mert az orvos ezt ajánlotta, de nagyon megdöbbentett ez a kijelentése!
2011. okt. 19. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szilvi! Folsavat sem szedtél?
2011. okt. 19. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem,vason kivül nem szedtem semmit.
2011. okt. 19. 16:35
 13/13 anonim válasza:
Èn külföldön èlek ès nekem csak Elevitet adott a doki...
2011. okt. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!