22 hetes vagyok. Nagyon kislanyt vartam, de ugy nez ki, hogy fiu. Tevedhet az orvos? 4d is nezte.
A fordított helyzetben vagyok!!!
Mi is reménykedünk még egy picit, hogy elnézett valamit a doki mi fiút várnánk nagyon az egész családban mindenhol lányok vannak, meg amúgy is fiút szeretnek, persze tudom az egészség meg minden de akkor is.
Nekünk eddig mindannyiszor amikor voltunk azt mondta szerinte kislány de nem mer még 100% ot mondani.
Egy ismerősomnek végig azt mondták lány és egy hónappal szülés előtt monta a doki hogy bocsi a picur mégis fiú. most született meg és tényleg az, és nekik is nézték 4Dvel is. hát nem tudom, másnál meg annyira eggyértelműen mondják a tényeket és az is lesz, nem 20 hetesen hanem már 13-14 heten,
Reménykedni szabad én úgy vagyok vele, persze a picilányt is imádjuk de akkor is.
Jó reménykedést, (bár a fiú minig jobban látszik ha az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!