Tévedhet az orvos, lehet, hogy mégis terhes vagyok? Mikor vizsgált, rendes nagy méretünek tapintotta a méhemet. (akkor kezdhettem a 6. hetet). Rá 2hétre jött meg a menstruációm, de csak 2napig volt rendes vér, majd 2napig barna folyás.
Figyelt kérdés
A vizsgálatkor hüvelygyulladásra írt az orvos kúpotAzóta kiderült,hogy Candida gombám van.Azért írtam le,mert lehet,hogy ez okozta a vérzés kevésségét.2009. okt. 19. 20:06
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos.Orvosnál voltam,mert furcsa volt a folyásom. Aztán rövidebb volt a menzeszem.
2009. okt. 19. 20:13
5/13 anonim válasza:
mire írtad hogy 6. hetet kezdted?
6/13 A kérdező kommentje:
A terhesség 6.hetét,ha van egyáltalán.
2009. okt. 19. 20:21
7/13 anonim válasza:
Marhára nem értem.
Voltál orvosnál de fertőzés miatt.
tsztet nem csináltál, de most kitatláltad, hogy lehet, hoyg terhes vagy?
Csinálj reggel egy tesztet és tudni fogod.
8/13 anonim válasza:
De honnan vetted hogy a 6. hetet kezted???? Ki mondta vagy csak te gondoltad nem értem!!!
9/13 A kérdező kommentje:
Igen,csak én gondoltam.
2009. okt. 19. 20:46
10/13 anonim válasza:
hát azért egy 6 hetes terhességet lát a doki.nekem 6 hetesen már volt szívhangja is.kicsit paranoiás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!