Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szep.12-15-ig volt meg (de nem sokáig tartott csak 3 napig utána csak barna folyás) de 16-án voltam a párommal és olyan alhasi szurkálodás van. Lehet ilyen formába beágyazodás vagy valami más?
Felfázni nem csak attól lehet, hogy olyan helyre ülsz.
Ha 16-án voltatok együtt, akkor még elég korai lenne bármit is érezni, ha terhes lennél. Bár a peteérés is ritkán van mensi után ilyen hamar (tudom nem lehetetlen).
Ha nem jönne meg majd októberben, akkor tesztelj, most még korán van, hogy bármit is megtudjunk.
Általában 10-12 nap míg lejátszódik a beágyazódás. Persze van akinél hamarabb, de ilyen korán szerintem még nem nagyon lehet érezni semmit.
Október elején, vagy majd mensikor, ha még érzed ezeket, akkor az utalhat babára, vagy arra hogy meg fog jönni. Elég hasonló a tünete.
De ha babát szeretnétek, akkor kívánom babás legyél!
Stresszes vagy? Az is kihathat a mensire.
Vagy csak egy "egyszerű" hormonzavar áll a háttérben.
Érdemes lenne elmenni nődokihoz, ha most októberben is még ilyen szenvedős lesz a mensesed.
Nekem is 31-32 napra jött meg mindig, és ez nem volt baj, ettől még teljesen normálisan teherbe eshetsz.
Viszont ,ha most így szenved a mensid, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy nőgyógyásszal beszélned.
Én nem hőmérőztem, így erről nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!