Syoss kérdés is? Milyen barna hajfestékkel érhetnék el meleg világosbarnát?
Hajam festett szőke volt, befestettem Syoss sötétszőkével, [link] Php? Id=130 és naggyon szép világos barna lett, de hamar kifakult, lekopott. Ezzzel szép lenne? : [link] Php? Id=151 Valaki próbálta már? Nagyon nem szeretnék sötétbarna, ill. fekete lenni!
Köszi a válszokat, segítsetek!!!!! Mit ajánlottok még, bármi jöhet! :)
mogyoróbarna,világosbarna és mézbarna közül választanék,mert ezek nem vörösös árnyalatok és az utána következők már sötétek lennének szerintem.
Azt hiszem a mogyi lenne a legjobb,de ezeknél a festékeknél sosem lehet tudni,én inább egy fodrászkellékesbe vennék festéket,mert azok megbízhatóbbak(olyan szinű lesz amilyen a színpalettában van).De te tudod:)
ui:azért kopott ki,mert a szőke könnyen ledobja a festéket,de ha mégegyszer átmész rajta szerintem tartósabb lesz.és az a haj ami szőke volt könnyebben besötétül sajnos:S tapasztalat.Nekem is világosbarna festéktől lett fekete majdnem,mert szőkére kentem.
Ilyenkor előpigmentálni szokták egy natúr sötétszőkével,aztán festik a kívánt színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!