Feketéből barna? Másabb kérdés mint a többi, bővebb lenn.
Azt szeretném megtudni, hogy a héten megyek fodrászhoz (nem itthon akarom megcsinálni) fekete hosszú hajam van és elég erős és dús de nagyon félek hogyha kilesz szívatva a fekete(barnát szeretnék majd) tönkremegy? Növesztem és nem nagyon szeretném levágni.. :S
Szóval a kérdés :) : Nagyon tönkre megy majd? Azt hallottam hullik majd meg nagyon elroncsolja a szálakat..
Köszi előre is a válaszokat.
20/L
szétszedi teljesen a hajad...nekem szabályosan ilyen gumiszerü lett tőle...tört le szó szerint az egész ahogy végighuztam az ujjam a végén...durva volt...honapok alatt jött rendbe ugy ahogy...
én ugy csinálom...hogy alapjáraton kidobja picit a festéket a hajam...és elkezdtem most meg nem mondom milyen márkáju de nagyon sötétbarna hajfestéket használni..ugyan még sötét vagyok és inkább fekete...de azért sokkal természetesebb...sőt..fénybe olyan szép vörösesbarna szine van:) igaz...sokszor kell festeni, talán egy évig akár h lássak valami joval barnább eredményt...de soha többé nem szivatnám le semmi pénzért...pedig profi szalonba csinálták és annyi haj, meg fej meg lópikula ápolót tettek rá...meg mondták is h ne, mert tönkrevágja teljesen, de én csak azértis...(amugy unokatesom csinálta...ezért kénytelen volt:))
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!