Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki védekezzen kapcsolatban szexnél, szerinted, mint férfi szerint?
#10, te totál félrebeszélsz és olyanokat próbálsz a számba adni, amit én nem mondtam. Tipikus szalmabáb érvelési hiba.
Konkrétan úgy tűnik, hogy csak kötözködni akarsz, de ebben én nem veszek részt.
Utoljára megpróbálom, de részemről ezzel vége: Beszéld meg a pasival, hogy mit szeretnél! Ha a tabletta mellé indokoltnak tartjátok a gumit, vagy akár helyette csak a gumit, akkor is meg kell beszélni. Akkor kell dugni, ha mindkettőtök megfelelőnek tartja a fogamzásgátlás módját. Ha szerinted nem megfelelő, akkor nem teszed szét a lábad, ilyen egyszerű. Ha széttetted, utólag már ne akard a másikra hárítani a felelősséget!
Ha az elején vagyunk gumit húzok, pláne ha amúgy is szedte a fogamzás gátlót, ki tudja milyen nemi betegsége
van. A gumit elhagyom, amint van bizalom, mert különben sosem hagyom el nyilván, nem voltam én ott mindig, hogy tudjam kivel mit csinált eddig.
Én férfiként mondom, hogy inkább a gumi mint a hormontabletták.
Nekünk évek óta nem jön a baba mert a feleségem egész életében szedte azt a sz@rt...
"Akkor kell dugni, ha mindkettőtök megfelelőnek tartja a fogamzásgátlás módját" -- szerintem nem etikus megbeszélni és csak a nőre/csak a férfia hárítani ilyen felelősséget. A pasi nem vállalhat át ilyet, és én sem vállalhatok át ilyet mástól, mert az azt a látszatot fogja kelteni, hogy a másik fél nem tehet az esetleges terhességről, csak a védekezésben "megbukó". Ami ugye nem igaz, mindenki maga felelős a saját sejtjeiért. Ezért lehet pl gyerektartást kérni a gyereket nem nevelő, de összehozásban közreműködő féltől.
Nyilván egy befolyásolható partnert sokmindenre rá lehet venni, akár férfi, akár nő, fogamzásgátló meg más kapcsán is, de attól, hogy mindketten belemennek és ugyanúgy döntenek, még nem feltétlen lesz helyes és/vagy törvényes.
14esnek meg.. én 10 évig szedtem sikerrel, de csak összejött a baba az első hibás alkalmon. Nem amiatt nem esik most teherbe..
Nekem mindegy, ki mivel védekezik, de mindenkinek kellene tanítani a védekezést. Tehát nem páronként egy, hanem minden ember tegyen a védekezéséért, és zavar, hogy nem ezt tanítják. Mert bizony én is meg voltam ám győzve fiatalon hülyeségről, és rengeteg barátnőm/barátom is.. pl volt, akit a barátnője nem engedett gumit húzni, mert az "kidörzsöli", ezért megszakításos módszert harcolt ki, ami befuccsolt. De a tipikus az, hogy a férfiak nem akarnak gumit húzni.. És nekik szokott jobban fájni, ha a nő mégis megtartaná/mégis elvetetné a már megfogant babát.. ezért fontos lenne tudatosítani, hogy mindenki saját magáért felel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!