Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki védekezzen kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki védekezzen kapcsolatban szexnél, szerinted, mint férfi szerint?

Figyelt kérdés
Úgy érzed, ha fogamzásgátlót szed a barátnőd, akkor neked már nem kell aggódnod, hogy teherbe esik-e? Úgy érzed nincs benne felelősséged, mert ő védekezik helyetted is és neki kell jól csinálnia a védekezést, hogy NEKED ne legyen gyereked?
nov. 7. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Eddigi kapcsolataimban, ahol a nő tablettát szedett, nem védekeztünk máshogy, elvégre azért szedte a tablettát. Most nem szed az asszony, szóval gumit használunk.
nov. 7. 09:02
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Ebből lesznek a "balesetek", főleg ha a nő így akar megfogni. Sok ilyen történt már.
nov. 7. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem teljesen megbeszélés kérdése a dolog, senkinek nem szabad semmilyen szinten természetesnek vennie hogy csak az egyik fél dolga.
nov. 7. 09:09
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gyógyszernél te csak akkor ne védekezz pasiként, ha nem gond ha becsúszik egy gyerek. Elég ha a barátnőd véletlenül nem vesz be 1-2 szemet, vagy tényleg így akar magához láncolni téged és szándékosan nem szedi a gyógyszert. Minden eshetőségre számolni kell.
nov. 7. 09:11
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi, hogy nőként.

Én nem tudok gyógyszerrel szexelni. Ugyanis a legalacsonyabb hormontartalmú szer is úgy lecsökkenti a hormonjaimat, hogy egyáltalán nem kívánom. Síkosítóval persze meg lehet erőszakolni. Gumiban meg nem érzek semmit. :)

Ha nem gond a hormon, én az injekciós megoldást választanám, azt a férfi szeme előtt lehet beadatni. Nincs elfelejtett meg kihányt tabletta.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, a legtöbb férfi esetemben úgy gondolta, hogy ez nem az ő dolguk.

nov. 7. 09:17
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Mikor összejöttünk én szedtem a tablettát,ettől függetlenül ő akkor érezte biztosnak, ha gumit húzott. Aztán ahogy telt-múlt az idő elhagytuk a gumit, a tablettát továbbra is szedem.

Viszont maximálisan egyetértés van köztünk a gyerekvállalásról, szóval ha ennek ellenére mégis terhes lennék nem lenne vita tárgya

nov. 7. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Megbeszeles kerdese :) mi gumival vedekezunk. Nalam szempont volt az, hogy nem akartam mindenfele hormonokkal bombazni a szervezetem, sem huvelygyuru, sem tapasszal nem szorakoznek, mert ennyiben tenyleg egyszerubb egy gumi fel, a vegen gumi le. Semmi hormon, csak azt kell megnézni, hogy nem e szakadt el. A paromat se zavarja. Masreszt meg eleg erzekeny az emesztesem, eleg ha valami olyat eszek, ami nem tetszik a szervezetemnek, nem szivodik fel jol a tabi, bumm hello terhes vagyok? Es ehhez nem kell szorakozni se ahhoz, hogy jujj atverem, hogy magamhoz lancoljam...
nov. 7. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Mindig az én dolgom volt a védekezés (2 nőnél). A legkisebb megingásomnál, figyelemlanyhulásomnál jöttek a nem kívánt következmények. A fiatalabb első nő, még az aktus utánit sem volt hajlandó használni, hiába kértem rá. Persze a gyerektartásért tartja a markát. Sajnos akár ki is a védekező fél, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elterveztem, akkor is én leszek az, akinek a balhét el kell vinnie.
nov. 7. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
A szexelő pár közösen védekezik a megbeszéltek szerint. Ha ez tabletta, akkor tabletta. Olyankor a nő szól esetleg, hogy most kellene valami kiegészítő védekezés, mert elfelejtettem bevenni/olyan gyógyszert szedek, ami csökkentheti az antibébi hatékonyságát. De persze az is egy lehetőség, hogy ha egy férfi már biztosan nem akar több gyereket, akkor egyszerűen elkötteti magát és onnantól meg van oldva dolog, nem kell se gumi se egészségkárosító tabletta, lehet fullban nyomatni!
nov. 7. 10:24
 10/15 A kérdező kommentje:

9es, én ezt nem értem!

"A szexelő pár közösen védekezik a megbeszéltek szerint. Ha ez tabletta, akkor tabletta."

Szóval te úgy gondolod, hogyha a nő beveszi a tablettát, akkor helyetted is vállalja a felelősséget és számonkérheted, ha gond van, mert ő helyettes is védekezik? Te pedig átadod a felelősséget neki és onnantól nem a te dolgod, felelősséged, hogy lesz-e gyereked? Vagy nem tudom.. érted nem közösen veszitek be a tablettát, nem neked kell szedned, számon tartani és nem a te torkodnak fognak ugrani, ha véletlen nem működik valami, esetleg hibáztál. Gondolod vállalhatja az egyik fél önként ezt a felelősséget minden esetleges következményével együtt?

Egyébként ez a döntés előre "ha ennek ellenére mégis terhes lennék nem lenne vita tárgya" egyszerűen nem valós, nem tudhatod, hogyan reagálnál éles helyzetben. Én nagyon stabilan voltam valami mellett, és mikor terhes lettem még mindig az volt a logikus, amit korábban gondoltam, csak érzelmileg már nem tudtam úgy hozzáállni, és az volt az erősebb, mint a logikus oldal. Nem tudtam, hogy ilyen mélyen megráz/megérint majd a dolog, csak mikor már benne voltam a helyzetben. Ezt senki sem tudhatja előre. Még annál is erősebb és felkavaróbb, hogy hányan mondják ki, hogy a sírig kitartanak a másik mellett szerelemből, és a kapcsolatok 70%ában elválnak, mert egyszerűen más élesben a dolog.

Ez úgy instant marhaság, bárki bepánikolhat, változhat, az is, aki lombikkal küzdött a babáért és utána kapartatná ki, hogy tönkreteszi az életét, a párjára fog hasonlítani, akit hirtelen már nem is szeret annyira, és az is változtathat, aki egyáltalán nem akarta és teljesen elhatárolódott az egésztől, mert nem szereti a gyerekeket, benne mégis ott nő egy magáért tenni képtelen lény, és csak tőle függ. Én ismerek előbbit és utóbbit is. Ez nagyon erős érzelmeket kiváltó durva stresszhelyzet ami egész életedre hatással van, nem lehet önismeretből megmondani előre, az nem végleges.

Ez a kilences gondolata kicsit olyan, mint a "terhesek vagyunk" kifejezés.. nem, a nő a terhes, akármennyire is osztozna rajta a másik, ahogy védekezésnél is a nő védekezik tablettánál, a férfi nem. Pont, mint guminál, ott csak a férfi védekezik, a nő nem.

nov. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!