Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki védekezzen kapcsolatban szexnél, szerinted, mint férfi szerint?
Bocsi, hogy nőként.
Én nem tudok gyógyszerrel szexelni. Ugyanis a legalacsonyabb hormontartalmú szer is úgy lecsökkenti a hormonjaimat, hogy egyáltalán nem kívánom. Síkosítóval persze meg lehet erőszakolni. Gumiban meg nem érzek semmit. :)
Ha nem gond a hormon, én az injekciós megoldást választanám, azt a férfi szeme előtt lehet beadatni. Nincs elfelejtett meg kihányt tabletta.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, a legtöbb férfi esetemben úgy gondolta, hogy ez nem az ő dolguk.
Mikor összejöttünk én szedtem a tablettát,ettől függetlenül ő akkor érezte biztosnak, ha gumit húzott. Aztán ahogy telt-múlt az idő elhagytuk a gumit, a tablettát továbbra is szedem.
Viszont maximálisan egyetértés van köztünk a gyerekvállalásról, szóval ha ennek ellenére mégis terhes lennék nem lenne vita tárgya
9es, én ezt nem értem!
"A szexelő pár közösen védekezik a megbeszéltek szerint. Ha ez tabletta, akkor tabletta."
Szóval te úgy gondolod, hogyha a nő beveszi a tablettát, akkor helyetted is vállalja a felelősséget és számonkérheted, ha gond van, mert ő helyettes is védekezik? Te pedig átadod a felelősséget neki és onnantól nem a te dolgod, felelősséged, hogy lesz-e gyereked? Vagy nem tudom.. érted nem közösen veszitek be a tablettát, nem neked kell szedned, számon tartani és nem a te torkodnak fognak ugrani, ha véletlen nem működik valami, esetleg hibáztál. Gondolod vállalhatja az egyik fél önként ezt a felelősséget minden esetleges következményével együtt?
Egyébként ez a döntés előre "ha ennek ellenére mégis terhes lennék nem lenne vita tárgya" egyszerűen nem valós, nem tudhatod, hogyan reagálnál éles helyzetben. Én nagyon stabilan voltam valami mellett, és mikor terhes lettem még mindig az volt a logikus, amit korábban gondoltam, csak érzelmileg már nem tudtam úgy hozzáállni, és az volt az erősebb, mint a logikus oldal. Nem tudtam, hogy ilyen mélyen megráz/megérint majd a dolog, csak mikor már benne voltam a helyzetben. Ezt senki sem tudhatja előre. Még annál is erősebb és felkavaróbb, hogy hányan mondják ki, hogy a sírig kitartanak a másik mellett szerelemből, és a kapcsolatok 70%ában elválnak, mert egyszerűen más élesben a dolog.
Ez úgy instant marhaság, bárki bepánikolhat, változhat, az is, aki lombikkal küzdött a babáért és utána kapartatná ki, hogy tönkreteszi az életét, a párjára fog hasonlítani, akit hirtelen már nem is szeret annyira, és az is változtathat, aki egyáltalán nem akarta és teljesen elhatárolódott az egésztől, mert nem szereti a gyerekeket, benne mégis ott nő egy magáért tenni képtelen lény, és csak tőle függ. Én ismerek előbbit és utóbbit is. Ez nagyon erős érzelmeket kiváltó durva stresszhelyzet ami egész életedre hatással van, nem lehet önismeretből megmondani előre, az nem végleges.
Ez a kilences gondolata kicsit olyan, mint a "terhesek vagyunk" kifejezés.. nem, a nő a terhes, akármennyire is osztozna rajta a másik, ahogy védekezésnél is a nő védekezik tablettánál, a férfi nem. Pont, mint guminál, ott csak a férfi védekezik, a nő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!