Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jogosan nem szállok bele az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem szállok bele az óvszer ár felébe nőként?

Figyelt kérdés
Mi nők rengeteg mindenre költünk, szőrtelenítés, szépítkezés. Egy férfi bele se tud gondolni mennyi nyűggel jár mindez. Nehogy már még védekezésre is költsek.

2023. dec. 11. 15:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
25%

19. Még jó, hogy nem te döntöd el ki legyen kapcsolatban.

20. Szerintem korrekt elvárás, ahogy sokak szerint is. Ha a férfi nem akar gumit húzni, fizesse a gyógyszert. Pont.

2023. dec. 12. 09:10
 32/42 anonim ***** válasza:
48%

30. Akkor maradj csendben és ne abuzálj fiatalokat.

Fotelharcos...

2023. dec. 12. 09:11
 33/42 Grizesteszta ***** válasza:
77%

#23: Te addig nem költöttél arckezelésre, fodrászra, tisztálkodási szerekre és ruhákra, amíg nem éltél párkapcsolatban?

Mert ha nagyon belegondolok, akkor az 'egyedül élek a társadalomban' és a 'párkapcsolatban élek' között valóban két különbség lehet anyagi szempontból: a védekezés költsége és az esetleges intim szőrtelenítés. Ez akkora kardinális kiadás? Mert a többit magadnak kell fedezned akkor is, ha nincs krapekod. Vagy Te ezt nem így látod?

Én nő vagyok, már igencsak szezon végén, de soha életemben nem vettem/tettem semmi extrát egy férfi miatt( a védekezésen kívül), mert amit miatta fontosnak éreztem volna, azt már eleve megtettem korábban a saját, a kollégáim, a körülöttem élő embertársaim komfortja miatt- ezt nevezik ugyan is egyszerűen 'jólápoltságnak'.

2023. dec. 12. 10:34
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem értem miért lettem lepontozva, mikor értelmes választ adtam. Számoljunk. Vesznek 5 db óvszert mondjuk 1000 ft-ért. Így, ha a srác fizeti, akkor 5 szex egy ezres. Ha a csaj a fele pénzt odaadja, akkor a srác oldaláról 5 szex 500 ft lesz. Ha a csaj nem ad pénzt, de minden második szex gumi nélkül megy, akkor az 5 darab óvszer már 10 szexre elég, tehát a 10 szex lesz egy ezres, tehát 5 szex ára 500 ft lesz a srácnak. Tehát anyagilag ugyanott tart, mintha a csaj odaadta volna a felét
2023. dec. 12. 10:41
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

33. Kiforgatod az egész kérdést.

Az ápoltság még sokba sem kerül. Pontosan nem érted mennyire pengeélre van állítva egy nő, ha a férfi semmilyen költségben nem száll bele. Mert a nőnek kell majd orvoshoz mennie és mivel egészségügy nem nagyon van,egy vizsgálatnak is borsos ára van.

Az meg hogy semmi szolidaritás nincs benned a többi nő felé, az téged jellemez. (Már ha nő vagy egyáltalán, mert ezek után számomra az is kérdéses.)

2023. dec. 12. 11:47
 36/42 Grizesteszta ***** válasza:
67%

#35: Már miért forgatnám ki a kérdést? Egyszerűen azt mondom, hogy a védekezés egy mindentől független költség, és ez nem függ attól, hogy mennyire drága a fodrász vagy a szexis ruha. És azt is mondom, hogy ha egy nő ezt normálisan nem tudja a férfival megbeszélni, akkor mi a fenéért akar vele együtt lenni? Ugyanakkor- pont azért, mert nő vagyok- életem jelentős részében magam gondoskodtam a védekezésről, mert magamban bízom legjobban a világon, és én akartam kézben tartani azt, hogy mikor és kitől szülök vagy nem szülök. De a védekezés költségei nem befolyásolták a kapcsolataimat semmilyen irányba. Viszont azt sem mondtam, hogy a szex sok energiát éget, fizesd ki a plusz kiflimet!

De csak hogy egyértelmű legyen: pontosan tudom, hogy sok olyan nő van, akinél igen is nagyon komoly dolog a védekezés költsége, mert kenyérre sincs, akkor miből telne gumira vagy gyógyszerre. Tehát a párnak komoly gond ez... de a PÁRNAK gond, és nem a nő tipródik itt magában. Mert ha a nő gondja ez egyedül, akkor az márt nem PÁRKAPCSOLAT, ergo: nem kell benne maradni és lefeküdni a krapekkal. Na látod, ez a szellemi/érzelmi nihil az igénytelenség, nem az, hogy szőrös a nő vagy sem... Mert ahol fodrászra, testápolásra kell a lóvé, azért nem jut a gumira, az tök más, mint ahol a párnak( és a gyerekeiknek esetleg) kenyérre kell, és ezért nem jut a gumira. Velük együttérzek. A kérdezőről meg úgy gondolom, hogy egy hülye mű liba, aki legszívesebben minden menetért kérne egy kis lóvét, hogy teljen új ruhára és jobban tetszen a krapeknak, aki egyébként fizet a menetért... Na, ez meg már 'foglalkozás', még akkor is, van mellette a kérdezőnek munkahelye is.:)

2023. dec. 12. 12:06
 37/42 anonim ***** válasza:
74%

Nőként fogok írni.

A problémás bőrt megértem, de a ruha és a szőrtelenítés??? Ruhát azért nem vesz mindennap és minden hónapban az ember (mert minek?), kivéve, ha sok pénze van és megteheti. Lehet, hogy a nőknek több göncük van,mint a pasiknak, de azt a több göncöt kapcsolattul függetlenül is megveszi az ember.

Szőrtelenítés: ha a borotvánál maradunk, akkor ott az Azúr, ahol három pár száz forint az 5 darabos, nem kell feltétlen a legdrágább drogériába menni, hiszen nem hiszem, hogy sokkal többet tud egy drágább eldobható borova, mint egy olcsóbb. Egy hétig egy borotva szerintem kitart, de akkor számoljunk 5 db/hóval. (Egy borotvát simán fel lehet használni 2x, ugyanúgy működik).

Meg úgy alapból...a kapcsolat előtt is ugyanúgy vesz ilyeneket az ember, ugyanúgy elmegy a kozmetikushoz a problémás bőrével, nemcsak a kapcsolat alatt. Ha valaki többet költ ezekre a pasi miatt, mert úgy gondolja így jobban fog tetszeni, akkor ott lehet, hogy gond van fejben (de minek többet költeni, minek több ruha, minek többször szőrmentes bőr, ha már egyszer megszerezte magának?). A külső megfog, a belső megtart, a jó szex összeláncol, az ápoltság meg elméletben létezik a kapcsolat előtt és alatt is. Ráadásul ugyanezeket a férfiak is megteszik,elméletben a kapcsolat előtt és alatt is.

Egy tenyerénhordozó férfi mellett pedig jobb esetben amúgy sem többet kéne költened, hanem kevesebbet, Kérdező!😉 Legalább minimálisan.

És szerintem nem kéne minden pasit egy kalap alá venni. Az én párom pont leszarja, hogy most szőrös vagyok-e vagy sem. Szeret így is, úgy is. Leszarja azt is, hogy most új ruha van-e rajtam, vagy régebbi, ami már megvan mondjuk 2 vagy akár 5 éve, de még semmi baja.

A védekezést meg közös felelősségnek gondolom. Eseményutáni tablettát én vettem (igazából meg sem fordult a fejemben, hogy arra kérjem, hogy adjon bele), utána ő vett 2 doboz óvszert (itt sem fordult meg a fejemben, hogy bele adhatnék, ahogy ő sem várta el). Ha át fogunk állni mondjuk spirálra, akkor fogom neki mondani, hogy szálljon bele (bàr, szerintem ezt mondanom sem kell neki, mivel pl. a magánnőgyógyásznál is felajánlotta, hogy szóljak nyugodtan, ha anyagi segítség kell..)

De mondok más példát: anyumnál ő vett tablettát egy ideig, most a pasija veszi az óvszert.

2023. dec. 13. 10:13
 38/42 anonim ***** válasza:
29%

Képzeld el akkor mennyibe kerül egy gyereket felnevelni.

illetve a tested hogyan megváltozik.

2023. dec. 14. 06:16
 39/42 anonim ***** válasza:
29%

11. De ne költs szépészetre mert csak ronda vagy tőle.

Senki nem mondja hogy ezekre kell elszarni a pénzt.

2023. dec. 14. 08:43
 40/42 anonim ***** válasza:
80%
37. Én férfiként erős szakállat húzok le és egy 3 pengés legalább 2 hónapot bír.
2023. dec. 14. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!