Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan sértődtem meg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg vagy túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap párom hozta a két huszonéves öccsét mert volt javítani való nálunk. Csináltam ugye ebédet mellé ubisalit, sütöttem kakóscsigát, kávét meg csináltam desszertet. Ezzel ugye nem is lenne baj, mert dolgoztak persze h csinálok kaját a többivel csak kedveskedni akartam.

Haza vitte őket délután fél 2 felé. Aztán nem írt h maradna de este 7 felé ért haza.

Ezzel annyi a bajom, hogy megvolt beszélve h rendet teszünk a szekrényekben mert neki állandóan össze van túrva vannak motoros cuccai amihez nem akarok nyúlni, mert lehet nem úgy kell elrakni ahogy a sima ruhát. Külön akartuk tenni az itthoni melóst meg a simát.

Meguntam várni bedobtam a pizzát a sütőbe és elrendeztem.

Ami a bajom az ha megyünk hozzájuk állandóan + 1 órát ott töltünk, mert vagy vmelyik motort baszogatják vagy az autót mert felújításra várnak ( egyébként heti többször is járunk hozzájuk)

Itthon is ugyanez van mindennap vmelyik motorral bassza a rezet.

Kiemelem nem az a bajom h ez a hobbija hanem h lassan már ez fontosabb.

Olajos vagy füves ruhái kint lógtak a teraszon vagy pl.tegnap is az előszobában a radiátoron. Jelenleg nem dolgozunk mert szezonra megyünk vissza lassan.

Inkább a trehányság zavar: olajos a keze , olajos a bejárati ajtó meg a kilincs, kezet mos úgy hagyja foltosan a kézmosót. Felveszi a tiszta ruhát ledobja a mosógépre, mert nem koszos de már volt rajta címszóval és nem a szennyesbe van.

Eddig nem szóltam ezekért de tegnap betelt a pohár nagyon mérges lettem. Mert az is bánt, hogy magától ő nem ölelget meg elfelejt sok dolgot de ezen kívül azért ha kérek valamit megcsinálja, meg levágja a füvet magától, megjavítja amit kell.

2023. máj. 28. 08:55
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem szóltál neki erről korábban? Nem is értem.
2023. máj. 28. 08:59
 2/36 A kérdező kommentje:

Mert vártam hátha le esik neki pl. Jajj tiszta retek az ajtó akkor letakarítom... De hát nem igazán jött be ez az elméletem így persze saját hibám. De nem csak ő hanem minden exem ilyen volt

Egyik: " ő nem hagyja a földön a ruháit" " ő nem hagyja a szemetet az asztalon " elkezdtem lefotózni meg mutatni.

Ez ilyen pasi betegség.

2023. máj. 28. 09:03
 3/36 anonim ***** válasza:
96%

Tipikusan ilyen pasikat választasz. Elég hamar kiderül a másikról, hogy rendetlen e.

Onnantól lehet vele megbeszélni hogy ez neked nem oke, hogy a csicskasa vágy, elpakolsz helyette. Ez a vagy megszoksz vagy megszöksz esete.

2023. máj. 28. 09:06
 4/36 anonim ***** válasza:
32%
Túlreagáltad
2023. máj. 28. 09:18
 5/36 A kérdező kommentje:

Emberileg egyébként nincs vele baj, mint említettem. Kiabálni nem akarok vele,mert elég volt gyerekként anyámékat hallgatni ő is mesélte h repült náluk minden.

Tegnap lezártam annyival, hogy kész van minden ott a kaja lehet enni. Utána mondta menjek vele enni. Mondtam nem vagyok éhes , pizzát csak kitudod magad elé tenni vagy kitálaljam azt is... Aztán csak nem evett, én meg elmentem sétálni inkább. Haza jöttem és lefeküdtem.

Igen és tudom h az én hibám h már az elején nem szóltam. Nyílván fogok neki szólni ezek után ha megsértődik ha nem hisz nem egy 7 éves gyerek aki után szedegetni kell a cuccokat.

2023. máj. 28. 09:20
 6/36 anonim ***** válasza:
71%

"Mert vártam hátha le esik neki"

"Mondtam nem vagyok éhes , pizzát csak kitudod magad elé tenni vagy kitálaljam azt is... Aztán csak nem evett, én meg elmentem sétálni inkább. Haza jöttem és lefeküdtem."

Igazi felnőtt viselkedés. tisztára, mintha anyámékat látnám.

2023. máj. 28. 09:29
 7/36 anonim ***** válasza:
93%
Trehány és TALÁN tényleg többet ér neki a hobbi, a mászkálás mint te. Meg kell vele beszélni, hogy egy kapcsolat nem így működik, hogy ő megy, nem pakol el maga után, nem tisztálkodik mert majd te megcsinálod. Jóformán szolga lettél, ezen változtatni kell, ha nem veszi észre magát, akkor döntsd el, hogy mi legyen a kapcsolattal.
2023. máj. 28. 09:31
 8/36 A kérdező kommentje:

Mert kiabálni kellett volna vele?

Nem ez volt az első alkalom, hogy későn jött vissza meg a trehányság.

Múltkor is itthon bőgtem, mert írtam neki mikor jön, telefont nem vette fel én meg azt hittem vmi baja lett de cseszett szólni h am apámnál vagyok

2023. máj. 28. 09:32
 9/36 anonim ***** válasza:
87%
Ő éli az életét mintha nem is lennél neki... Nem vagy te olyan fontos sajnos, kifogott egy csicskát, ennyi.
2023. máj. 28. 09:34
 10/36 anonim ***** válasza:
10%
Túlreagáltad
2023. máj. 28. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!