Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg vagy túl reagáltam?
Tegnapi nap párom hozta a két huszonéves öccsét mert volt javítani való nálunk. Csináltam ugye ebédet mellé ubisalit, sütöttem kakóscsigát, kávét meg csináltam desszertet. Ezzel ugye nem is lenne baj, mert dolgoztak persze h csinálok kaját a többivel csak kedveskedni akartam.
Haza vitte őket délután fél 2 felé. Aztán nem írt h maradna de este 7 felé ért haza.
Ezzel annyi a bajom, hogy megvolt beszélve h rendet teszünk a szekrényekben mert neki állandóan össze van túrva vannak motoros cuccai amihez nem akarok nyúlni, mert lehet nem úgy kell elrakni ahogy a sima ruhát. Külön akartuk tenni az itthoni melóst meg a simát.
Meguntam várni bedobtam a pizzát a sütőbe és elrendeztem.
Ami a bajom az ha megyünk hozzájuk állandóan + 1 órát ott töltünk, mert vagy vmelyik motort baszogatják vagy az autót mert felújításra várnak ( egyébként heti többször is járunk hozzájuk)
Itthon is ugyanez van mindennap vmelyik motorral bassza a rezet.
Kiemelem nem az a bajom h ez a hobbija hanem h lassan már ez fontosabb.
Olajos vagy füves ruhái kint lógtak a teraszon vagy pl.tegnap is az előszobában a radiátoron. Jelenleg nem dolgozunk mert szezonra megyünk vissza lassan.
Inkább a trehányság zavar: olajos a keze , olajos a bejárati ajtó meg a kilincs, kezet mos úgy hagyja foltosan a kézmosót. Felveszi a tiszta ruhát ledobja a mosógépre, mert nem koszos de már volt rajta címszóval és nem a szennyesbe van.
Eddig nem szóltam ezekért de tegnap betelt a pohár nagyon mérges lettem. Mert az is bánt, hogy magától ő nem ölelget meg elfelejt sok dolgot de ezen kívül azért ha kérek valamit megcsinálja, meg levágja a füvet magától, megjavítja amit kell.
Akkor segítek mi a baj ha látogatóba szerel... Ugyebár nekem itthon kell takarítani és egyebek + ha érdekel nyelvizsgara készülök. +50 kmre lakik az apja így egy kocsival megyünk tehát nem opció hogy én eljövök onnan.
Igen, itthon azért baj h mindennap csinálja, mert a külföldi.munkához nem ártana neki is nyekegni vmit + tudtommal a házimunkába be tud segíteni. + Maga után is rendet tehet
"De ezt vele megbeszéltem, másnak meg nem magyarázkodok."
Akkor minek tetted ki egyáltalán ezt a kérdést?????
Lásd 21-es komment:
"Igen, itthon azért baj h mindennap csinálja, mert a külföldi.munkához nem ártana neki is nyekegni vmit"
Tudom mi ez ismerem
25ös!
Amúgy nem hülyegyerek menne az neki csak lusta meg leírja magát, pedig érettségis 2 jó szakmával.De itthon nem boldogolunk.
Mivel vártam a csodát h hátha észreveszi h " jajj olajos a kilics megtisztítom". Így tegnap pattant el a cérna,mert betettem a pizzát vártam, nem szólt később jön, aggódtam h baja van, közben meg vígan bütykölt és eldurrant az agyam ennyi.
Itt sok kommentelő úgy ír mintha ő soha életbe nem lenne mérges meg nem telne be a pohár bármi miatt.
28
"Csak azok tanulnak szívesen nyelvet akik hamar elkezdték"
Gondolom te ebbe tartozol bele. Végig kellene olvasni mire reagálsz lelkesen. Ja meg kösz hogy lepontoztad a nagy semmire, mert nem voltál hajlandó végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!