Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan sértődtem meg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg vagy túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap párom hozta a két huszonéves öccsét mert volt javítani való nálunk. Csináltam ugye ebédet mellé ubisalit, sütöttem kakóscsigát, kávét meg csináltam desszertet. Ezzel ugye nem is lenne baj, mert dolgoztak persze h csinálok kaját a többivel csak kedveskedni akartam.

Haza vitte őket délután fél 2 felé. Aztán nem írt h maradna de este 7 felé ért haza.

Ezzel annyi a bajom, hogy megvolt beszélve h rendet teszünk a szekrényekben mert neki állandóan össze van túrva vannak motoros cuccai amihez nem akarok nyúlni, mert lehet nem úgy kell elrakni ahogy a sima ruhát. Külön akartuk tenni az itthoni melóst meg a simát.

Meguntam várni bedobtam a pizzát a sütőbe és elrendeztem.

Ami a bajom az ha megyünk hozzájuk állandóan + 1 órát ott töltünk, mert vagy vmelyik motort baszogatják vagy az autót mert felújításra várnak ( egyébként heti többször is járunk hozzájuk)

Itthon is ugyanez van mindennap vmelyik motorral bassza a rezet.

Kiemelem nem az a bajom h ez a hobbija hanem h lassan már ez fontosabb.

Olajos vagy füves ruhái kint lógtak a teraszon vagy pl.tegnap is az előszobában a radiátoron. Jelenleg nem dolgozunk mert szezonra megyünk vissza lassan.

Inkább a trehányság zavar: olajos a keze , olajos a bejárati ajtó meg a kilincs, kezet mos úgy hagyja foltosan a kézmosót. Felveszi a tiszta ruhát ledobja a mosógépre, mert nem koszos de már volt rajta címszóval és nem a szennyesbe van.

Eddig nem szóltam ezekért de tegnap betelt a pohár nagyon mérges lettem. Mert az is bánt, hogy magától ő nem ölelget meg elfelejt sok dolgot de ezen kívül azért ha kérek valamit megcsinálja, meg levágja a füvet magától, megjavítja amit kell.

2023. máj. 28. 08:55
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm
2023. máj. 28. 09:54
 12/36 anonim ***** válasza:
21%

Nem a pasi beteges, hanem te.

Miért fáj neked, hogy valami amivel figlalja magát? Jobb lenne a tv előtt döglene sör ivás közben, mert jajj de jó itt van és legalább tiszta. Az nem baj, hogy bebaszik közben meg lehet pofán is basz.. :D

Mert hát tiszta volt a keze. :D

2023. máj. 28. 09:55
 13/36 A kérdező kommentje:

Olvasd el végig aztán rájössz, hogy nem a hobbijával van a baj :)

De adok címet aztán lehet utána takarítani.

Bezzeg ha egy nő kicsit trehanyabb akkor hujujujj igénytelen, főleg ha nem 1 pasival volt hanem többel akkor kva nektek meg menő mi?

2023. máj. 28. 10:04
 14/36 A kérdező kommentje:

Mellesleg ha érdekel beszéltem most vele normálisan. És neked mint gyengébbek kedvéért kiemeltem neki is h nem azzal van a baj h szerel hanem h úgy hagy maga után mindent meg nem szól hol van, mert ugye vannak degeneráltak akik aggódnak érte..

Ő felfogta remélem neked is sikerül ;))

2023. máj. 28. 10:06
 15/36 anonim ***** válasza:
41%

Van ám képzavar, hogy jön ide az ki hány emberrel volt? :D

Nagyon frusztrált vagy. Most őszintén mi a bajod? És miért nem tudsz erről vele beszélni? Nem itt fog megjavulni a kapcsolatod a gyk-n..

2023. máj. 28. 10:07
 16/36 anonim ***** válasza:
65%

Van egy kérdésed kérdező, két opcióval

"Jogosan sértődtem meg vagy túlreagáltam"

Aki szerint túlreagáltad azt leszólod.

Innentől kezdve ez nem egy kérdés.

2023. máj. 28. 10:09
 17/36 anonim ***** válasza:
95%
Örülök hogy meg tudtátok beszélni. Akinek a szerelés a hobbija, rossz ember nem lehet.
2023. máj. 28. 10:10
 18/36 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon egyszeru, szolsz neki, hogy nem vagy az anyja es viselkedjen felnott modra. Aztan ebbol vagu erteni fog, vagy nem. Varhatoan nem. Akkor jelezheted neki, hogy nem kersz ebbol az eletbol tovabb, ahol neked kell utana rendet tenni. Ha tovabbra sem hajlando ezt figyelembe venni, akkor nem akarsz vele tovabb egyutt elni. Erre mar be fog kapcsolni a veszjelzo. Ez mar eros hatarhuzas, es szamara is erthetoen at van adva. Igy tudsz eljarni egy olyan embernel, akit nem tudtak megtanitani rendet rakni.
2023. máj. 28. 10:14
 19/36 anonim ***** válasza:
49%

#13 Egyébként tipikus nő vagy, csak jár a szád de azt sem tudod mit mondasz. Ma de várjál, idézem neked, háha most fel fogod miket írtál:

"Ami a bajom az ha megyünk hozzájuk állandóan + 1 órát ott töltünk, mert vagy vmelyik motort baszogatják vagy az autót mert felújításra várnak ( egyébként heti többször is járunk hozzájuk)

Itthon is ugyanez van mindennap vmelyik motorral bassza a rezet."

"nem a hobbijával van a baj :)"

"nem azzal van a baj h szerel"

Látod az ellentmondást? Bár gondolom már csak hisztiből sem fogod elismerni..:)

Szegény fickó, nem irigylem.

2023. máj. 28. 10:18
 20/36 anonim ***** válasza:
80%

Mindketten hibások vagytok. Jogosan sértődtél meg, de 50%-ban a te hibád volt.

A kapcsolat legalapvetőbb dolga a kommunikáció. Tudod, ha valami nem tetszik, azonnal szólni kell, hogy ne "teljen be a pohár", ne egyszerre robbanjon minden, hanem tudjatok normálisan együtt élni. Nem, nem kiabálni kellett volna, hanem megmonfani neki, hogy "Béla, kérlek takaríts fel magad után". Ha későn ér haza, akkor "Szivem, tudod nekem rosszul esett, hogy egész nap vártalak és nem akkor jöttél, amikorra ígérted. Kérlek figyelj erre jobban."

Ezt a passzív-agresszív kommunikációt is felejsd el.

Írtad, hogy ez exeiddel is ez volt. Miért nem tanultál belőle?

Örülök, hogy meg tudtátok beszélni. Legközelebb igyekezzetek jobban kommunikálni.

2023. máj. 28. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!