Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlagyalom ezt az egészet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlagyalom ezt az egészet és neki helyesen reagálta le?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt. Szoktunk járni edzeni ahol együtt csináljuk a gyakorlatokat. Általában én mondom, hogy mikor hol és mit csinálunk mert ő nem ért hozzá. Ma az egyik gépnél voltunk amikor az egyik egyén odajött hozzánk és megkérdezte, hogy még mennyi van hátra mert amit ő akar azt csak annál a gépnél lehet csinálni ahol mi voltunk. Mondtam, hogy befejezzük a gyakorlatunkat és habár a következőt is ott akartuk csinálni, majd csináljuk máshol mert azt lehet kézi súlyzókkal is. Gondoltam, hogy így mindenki jól jár.

Erre a barátnőm annyira kiakadt, hogy beszélni sem akar velem. Abban igaza van, hogy meg kellett volna kérdezzem őt is, de azt se tudta, hogy mi lesz a következő gyakorlat...csinálta volna amúgyis amit én. Ezért bocsánatot is kértem tőle. Engem valójában az zavar, hogy önzőn viselkedett. Nem ez volt az első alkalom ahol a saját maximális kényelméről nem hajlandó lemondani egy picit, hogy másoknak is legyen egy kicsit jó. Őszintén számomra kiábránditó ha valaki egoista de ugyanakkor nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni.

2023. márc. 22. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne legyinteni erre, hogy semmiség, de nem így van. Ezek azok az apró élethelyzetek, amikből kiderül valaki igazi személyisége,vagy annak jegyei. Jelen esetben az, hogy nem képes kompromisszumra, rugalmasságra és empátiára. Legyen ez figyelmeztető előjel a későbbiekre.
2023. márc. 22. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Ez sima hiszti, ne foglalkozz vele. Majd megbékül. 😊

Amikor elkezdtem olvasni azt hittem valami komoly sztoriról van szó, erre meg kiderül hogy egy semmiségről. 😅

3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az egyén nő volt, gondolom.
 4/9 A kérdező kommentje:
Az egyén egy férfi volt. Nem ismerem...de ez nem is számít.
2023. márc. 22. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek az elsővel.
2023. márc. 22. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az első válaszolóval..a barátnőd igen rugalmatlannak tűnik ez alapján.
2023. márc. 22. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a bocsánatkérés hiba volt.

Az egyik legjobb barátommal esett meg, egyetemistaként sétáltak haza buliból, sötét volt, egy játszótéren vezetett át az útjuk. A tőlük távolabbi sarkában a térnek volt egy pár tizenéves srác, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. A srácok viszont kiszúrták őket, utánunk mentek, és elkezdték őket gúnyolni, szidni, kb úgy köröztek körülöttük, mint hiénák a sivatagban az áldozat körül. Próbálták őket leköpdösni, talán a barátnőt el is találták. Srác nem csinált kb semmit, csak szorosabban fogta a barátnője kezét, és a srácokra sem nézett, csak gyalogoltak tovább. Srácok meg is unták, meg kezdtek forgalmasabb utca felé közeledni, ezért visszamentek a játszótérre, barátom és a barátnője pedig megijedve bár, de hazaértek. Amikor hazaértek a csaj elkezdte mondani, hogy hát ő most mekkorát csalódott, hogy a haverom nem is csinált semmit, pedig őt, a nőt le is köpték, stb. Srác megelkezdett szabadkozni, hogy bocsi, meg most ez így alakult de majd legközelebb másképp lesz, stb. Csaj kb 3 nap múlva szakított vele, emiatt.

Amikor ezt a történetet elmondta, egy másik srác a társaságban azt mondta, hogy a lehető legjobban járt azzal, hogy egy ilyen idióta elhagyta, de tanulság: ilyenkor nincs bocsánatkérés. Amikor elkezdett nyávogni a csaj, meg kellett volna kérdezni, hogy idefigyelj! Elfutottam, otthagytalak a szarban? Nem. Itthon vagyunk épen és egészségesen, vagy nem? Igen. Akkor meg fejezd ezt be.

Teljesen felesleges bizonygatni egy lánynak, hogy a valóságban a verekedés nem olyan, mint a filmekben. Elég csak a hisztit csírájában elfojtani.

A te esetedben is: nem bocsánatot kérni, hanem elmondani, hogy ez egy ilyen dolog, nem a miénk ez a gép, másoknak is kell lehetőséget biztosítani a használatára, főleg, ha mi meg tudjuk oldani máskép is. Szóval fejezze be a hülyeséget és koncentráljon inkább a gyakorlatokra.

2023. márc. 22. 21:05
 8/9 Ghgj ***** válasza:
51%
Fél éve vagytok együtt, most ismered meg, most derül ki, hogy passzoltok-e. Nem is lehet következtetést levonni, a kövi fél-1 év megválasztja, hogy el tudjátok-e viselni egymást, vagy neadjisten szebbé teszitek egymás napjait. Felesleges ezen elmélkedni most, itt számodra nem szimpatikus módon viselkedett, azt kell eldönteni, hogy amúgy összességében jó-e ő neked.
2023. márc. 22. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:

1-es és 7-es véleményét osztom.

Ez egy nagyon erős intő jel lenne, ha a helyedben lennék. Megmondom őszintén, én szakítanék a lánnyal.

2023. márc. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!