Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlagyalom ezt a dolgot? (bővebben lent,25/N)
Figyelt kérdés
sziasztok, a párommal négy hónappal ezelőtt ismerkedtem meg, két és fél hónapja vagyunk egy pár.Pár napja szóba került a szerelem téma, én mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, szeretem, ő azt mondta, hogy nála ez nehéz dolog. Egyszer volt életében szerelmes, még tinédzserként, de nem működött volna a lánnyal a kapcsolat, mert nagyon mások voltak, és a lány sem érdelődött túlságosan iránta, így nem lett közöttük semmi. Két barátnője volt előttem, őbeléjük se volt szerelmes, persze, szerette őket. Azt mondta, engem is kedvel, szeret, és fontos vagyok neki, meg persze a vágy is megvan, de úgy képzeljem ezt el, mintha ennék egyszer egy nagyon nagyon finom ételt, és utána is ennék persze még finomat, de az más, meg se közelíti azt az igazán finom ételt. Azt mondja, így tudja leginkább leírni a szerelmét. Én 25 éves vagyok, ő 27. Hát, ez engem teljesen letaglózott. Szerinte működik ez a dolog szerelem nélkül is, nem kell, ezen agyaljak, mégis teljesen letaglózott a dolog. Folyton bennem van, hogy oké, szeret, kedvel, de mi van akkor, ha tényleg jön egy lány, aki kiváltja belőle majd a szerelmet. Szerinte ezen se aggódjak, mert a szerelem nem minden, ha jól működik a kapcsolata, ő biztos nem rúgná fel azért, mert szerelmes. Hát, nem tudom. Szeretném, ha ugyanúgy érezne irántam, mint én is őiránta.2014. okt. 11. 12:16
1/6 anonim válasza:
Nézd nem tudsz mit tenni. Gondolom már ismerkedéskor is kiderültek ezek a dolgot, tehát ezt elfogadva mentél bele a kapcsolatba. Nem lehet erőltetni ezt, vagy meg van a szikra, vagy nem. Kevés olyan eset van, amikor hosszabb idő után alakul ki szerelem. Bár, ha meg van a vágy nálatok...ki tudja. Ne erőltesd őt. Az rosszabb. Azt amúgy sem lehet elkerülni, hogy mi van, ha jön egy lány, aki kiváltja belőle. Ez az élet velejárója. Addig örüljetek egymásnak, amíg együtt vagytok.
2/6 Költőnő? válasza:
Én egyet értek veled. Sztem is legalább az elején kell szerelem.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez elég borzalmasan hangzik én biztos , hgy ott helyben sírva fakadtam volna :/
Nem agyalod túl...
4/6 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen és szerelmes lett de másba.
Ez olyan mint egy átmeneti állapot amíg megtalálja a nagy ŐT.
5/6 anonim válasza:
szerintem tök ellentmondásos amit mond.
Én is úgy érzem, hogy csak hiánypótlás vagy. Bocs.
29/F
6/6 A kérdező kommentje:
sírva is fakadtam ott helyben....és hogy nekem mi a fontos? hát, a nyugalmam mindenképp az lenne, a biztonság, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Amióta ezt mondta, folyton agyalok, hogy mikor szeret belém, belém szeret-e egyáltalán. Olyant is mondott, hogy vannak dolgok, amiket nem szeret bennem, és mikor úgy viselkedek, akkor bizony nem szeret. Lehet jobb, ha még most elválnak útjaink. :(
2014. okt. 11. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!