Reménykedhetek még? Vagy csak túlagyalom a dolgot?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál, az utolsó menesztől számított 7. hetet betöltve. Szép kerek petezsákban embrió látható pont középen a méhben. De pulzálás még nem látható.
Tudom hogy aug. 13-án fogant a babám, mert csak akkor voltunk együtt...........Most nagyon aggódom hogy nincs még pulzálás.....Milyen tapasztalataitok vannak, kérlek segítsetek.....
2010. szept. 17. 08:49
1/2 anonim válasza:
Nekem már 5+6 napon volt szívhang.
Ha már ott az embrió (akármilyen pici is), lennie kell szívhangnak, a 7. héten meg főleg.
2/2 anonim válasza:
SZia.Nyugi, nekem sem láttak csak petezsákot a 7,héten, aztán 2hét múlva kontroll volt, ott volt magzat szívhang is..Szóval ilyen korai terhességnél még nem sűrűn látnak mást a petezsákon kívül.
Most 24hetes boldog kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!