Figyelem! A FelnĆtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ezzel elrontottam vagy tulagyalom? đ
Figyelt kérdés
Szooval tobb talalka utan ott aludtam a sracnal nem tortent semmi de csokoloztunk osszekulcsoltuk egymas kezet ugy aludtunk el meg puszit is adott ra. Aztan mikor eljottem tole hajolt felem es szerintem szajra puszit akart adni en meg ket puszit adtam neki mert ez igy rutinbol jott h mindig igy valtunk el..a kovi ottalvos talalkanal mar figyeltem erre es egyertelmu vt az arca puszi koszoneskor valamint akkor este mar nem fogta meg ugy a kezem de csokoloztunk ugyanugy es elkoszoneskor egyertelmuen sima arcpuszit adott. Most ezt en rontottam el h nem csokot adtam elkoszoneskor v tulsagason tulagyalom?đ2018. okt. 6. 23:27
1/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Es igazabol nem is ezen mulik ez az egesz?
2018. okt. 6. 23:28
2/10 anonim vĂĄlasza:
Ă©n is tĂșlagyalok mindent, de ezt mĂ©g olvasni is fĂĄrasztĂł volt.
NyilvĂĄn most mĂĄr nem puszilna szĂĄjra, mert azt hiszi nem szereted, ezen legkönnyebben Ășgy segĂthetsz, hogy te puszilod meg Ćt, de ennek semmi jelentĆsĂ©ge nincsen, amĂșgy meg 18 Ă©ven aluli kategĂłria.
5/10 anonim vĂĄlasza:
Nekem is volt ilyen hĂŒlye nĆm. EgynĂ©l többször nem aludt nĂĄlam.
6/10 anonim vĂĄlasza:
Ăristen. Ez a tini pĂĄrkapcsolat kategĂłria. Bocsi :(
De egyĂ©bkĂ©nt mivel visszautasĂtĂĄst kapott, nem meri mĂ©gegyszer mert nem akar csalĂłdni.
CsĂłkold meg Te Ă©s tudni fogja hidd el, hogy akarod Ćt.
7/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Mar megbeszeltem velee elnezest kerteem
2018. okt. 7. 11:51
8/10 peca1000 vĂĄlasza:
Anåltól még messze vagytok :)
Legközelebb smĂĄrold le, Ă©s alvĂĄs elĆtt utĂĄn szexeljetek.
9/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem tini kategoria csak kivancsi voltam h ezen mult e valami vagy sem
2018. okt. 7. 13:28
10/10 anonim vĂĄlasza:
TĂșl agyalod de legközelebb kezdemĂ©nyezd azt a csĂłkot Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!