Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, vagy igyis úgyis ez lett volna?
Kb 2 hónapos ismeretseg utan úgy döntöttem hogy tovabb lephetunk egy pasival a pettingnél , de sajnos azontúl veget értek a rajongó jóreggelt sms ek , es mar csak estenkent ir , vagy akkor sem. Sajnos eltavolitott az hogy lefekudtunk , nemhogy közel hozott volna
Most mar banom hogy engedtem, inkabb baratsagra kellett volna törekedni
Mit lehet tenni ?
Nem az idővel van a gond, meg hogy 2 hónap stb.
Hanem hogy rosszul választod meg az adott férfit, és nem figyeled meg a reakcióit, a viselkedését, a mozdulatait, a beszédjét, melyek mindegyike árulkodik az adott személyről.
Ha jól választasz már az első alkalom után nem tudod levakarni a srácot.
Egy kicsit segítek: egy komoly, tényleg férfi, az sosem fog neked az első időben rajongani:D inkább az első mélyre ható éjjeli ismerkedés után lesz felpörögve. De nem előtte. ugye értetted a célzást?:D
Felnőtt kapcsolatoknál a nők sem szoktak tovább várni. Mert ha nem jó a szex egy adott férfival, akkor inkább dobják; ezt próbálják meg időben kiszűrni.
Sajnos a pasinak valószínűleg csak arra kellettél. Megtörtént és most már nem érdekled úgy. Megvezetett téged.
Én a helyedbe megmondanám a barátnőjének, hogy milyen szarh@zi a párja és hogy megcsalta őt.
Ő is megérdemel olyan embert, aki nem fogja átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!