Emelt magyar! Segítség! Elrontottam, félreértettem az utolsó gyakorlati írásbeliséget? Kaphatok pontot ígyis?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy külföldön élő magyar diákoknak kellett volna írni, de ez nem volt benne a feladatban, hogy nekik. Én a szülőhelyem diákjainak írtam, mert azt írták, hogy magyar diákoknak a lakókörnyezetében kellett egy felhívást írni. Ha csak a témán csúsztam el, de a kidolgozott feladat jó, kaphatok pontot?
Bocsi telómon vagyok
2016. máj. 2. 22:56
2/4 anonim válasza:
Ezt en is olvastam vmi weboldalon, de ne aggodj, nem eg volt a feladat, nem volt meghatarozva h határon tuli fiatalokrol lennne szo.
3/4 anonim válasza:
Én a 24.hu cikkét láttam, amiben azt írták, hogy külföldi közösségnek kellett. Én nem erre emlékszem, hanem arra, hogy a településemről származó fiataloknak kell írnom. Már fent is van a feladatlap és a megoldókulcs, abban is az van, hogy hazainak kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!