Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, ezen hogyan lehetne javítani?
Még nincs kimondva hogy kapcsolatban vagyunk, de egyfolytában áradoztam róla amit észre sem vettem amíg nem szólt hogy sok lesz. Szerintem kezdek terhes lenni számára de mentségemre valljon, hogy nagyon ritkán tudunk csak találkozni. Most hogy felnyomtam az egoját teljesen és valószínűleg rátelepedtem a sok aggodalmaskodással, hogyan lehetne ezen javítani?
Teljesen kifordultam magamból, nem szoktam ilyen rajongó, akaszkodó akármi lenni. Ezzel fogom elüldözni kivéve ha már most megtörtént.
Mondta már hogy nyugodjak le kicsit viszont így szerintem el is fogunk távolodni egymástól.
Azt hiszem én vagyok Bambi(a vad) aki vidáman felkínálta magát ezüsttálcán a vadásznak. Nem vagyok már kihívás. Nem jók a játszmák, de ide lehet nemárt. Hogy látjátok, ki mit tenne? Mindkét nem álláspontja érdekel akár úgy is hogy tapasztalatot írtok le. Lehet tini kategória a kérdés, de az én szemszögemből nagyon is fontos.
27N
Miért aggódsz? Mitől vagy te most aggodalmaskodó? Miért rajongasz ennyire? Mit jelent az, hogy felkínáltad magad ezüst tálcán? Kicsit össze-vissza nekem ez a sztori.
Izgulsz? Izgatott vagy? Régen volt már kapcsolatod?
Nőként is soknak tartom, hogy ha valaki ennyire akaszkodik. De mondom, ez nekem kusza még így...
Hagyj neki egy kis levegőt, attól még nem fogtok eltávolodni, nyugi.
Kicsit hagyd biciklizni néha. Pl. nyugodtan mondd meg, hogy a hétvége/holnapi nap nem jó, mert a barátaiddal leszel, de találkozhattok szerdán. Ebből érzi, hogy nem dobtál el mindent miatta, van neked is életed.
Nem kell egyfolytában görcsölni azon, hogy elveszted. Egyrészt, ha fontos vagy neki, ő se akar elveszteni. Másrészt meg akkor azt érzi, hogy ő bármit megtehet veled, úgyse dobod ki. Ebből következik, hogy ha valami zavar, nem esik jól, akkor őszintén merd elmondani. Nem kell vigyrogva mindent lenyelni. Nyugi, tenni fog érte, hogy jó legyen neked mellette.
Tálcán kínálni magad egyáltalán nem kell, akkor se, ha esetleg volt már szex. Nyugodtan kéresd magad, hadd küzdjön egy kicsit, ha be akar jutni a bugyidba. Sokan itt rontják el, hogy az első szex után természetesnek veszik, hogy a nőknek kötelező innentől, nem mondhat nemet a barátjának. Dehogy nem! Udvaroljon csak egy év után is, ne vegye készpénznek, hogy megkap.
Kicsit próbálj meg lazulni. Nem kell teljesen alárendelni magad. Neked is jól kell érezni magad. Fontos a te véleményed, a te érzéseid is. Sok nő azért érzi magát kihasználva, mert mindenre csak bólogat, rohan a pasi után, akkor is a kedvében jár, ha adott dolog nincs ínyére. Nem csak szexben: oda mennek, ahová ő akar, azt a filmet nézik meg, amit neki tetszik, olyan zenét hallgat, ami az ő kedvence. Ezt ne csináld! Nyugodtan vedd át néha az irányítást, legyen az, amit te szeretsz, ami neked jó. Neki is engednie kell néha.
Sose abból indulj ki, hogy futni kell utána, hogy ne hagyjon el! Indulj ki abból, hogy téged választott, kellesz neki, és szerencséje van, hogy talált egy ilyen csajt.
#2 Nem fogok ráírni mert kicsit elment a kedvem az egésztől, mintha csak én akarnám.
#3 Nagyon köszönöm, ez nagyon kellett most. Kb mint egy baráti fejmosás. Nem bólogatok egyébként mindenre, elmondtam neki hogy érzem hogy kicsit hanyagolva vagyok azt is hogy mi hiányzik és úgy gondolom ennek az az oka, hogy nem érdeklem eléggé. Erre volt csak annyi a reakció, hogy túlgondolom a dolgokat.
Jézusom, mintha én írtam volna, csak a végén kisebb a szám meg egy 'N' betű is van :D Üdv a klubban! :)))
Ha ilyen "lelkes" típus vagy (mint én, akkor azt csak is kellő tudatos önkontrollal tudod ellensúlyozni, hogy ne legyél too much a másiknak. :) 3-as jól írta, nem is tudok érdemben többet hozzászólni. :)
Sok sikert! ^.^
Nincs itt semmi probléma, csak elkövetted azt a hibát ami a sikertelen nők 90% igaz, vagyis nem nőként viselkedtél a kapcsolatban.
Nem vagytok már tinik, a partnered pontosan tudja mit akar és annak megfelelően cselekszik, hagyjad kibontakozni. HA ez lassabban megy a kelleténél akkor se veszítsed al a méltóságodat, hagyjál elég időt és teret és ha jelentkezik akkor legyél fogadókész és barátságos.Ne próbáld átvenni a kezdeményezést,mert ezzel csal elüldözöd.
Sok szerencsét!!!! :)
Ő is 27.
Nem játszma már ez a részemről, mert nincs is kedvem vele beszélni. Minél több idő telik el így, annál kevésbé gondolom azt, hogy bármit is szeretnék most már tőle. Nem akarok senki után sem futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!