Üdvözlet! A közeljövőben Londonba tervezek költözni, ezzel kapcsolatban végeztem rövid számítást. Ki tudnátok javítani ha bármit elrontottam vagy kihagytam belőle?
400 lakbér rendszeres (double fele)
250 kaja rendszeres
80 bérlet rendszeres
100 szerződés egyszeri
15 reptéri busz egyszeri
50 lakasvaltas egyszeri
55 repülő egyszeri
Összesen ~950 font
Nekem van összesen 1480 font
Maradek 530 font a felmerulo költségekre jovohavi lakberre ha nem kapnek addig fizut
7 fontos oraberrel számolva heti 40 órában 1090 font nettoban
Rendszeres kiadásaim 730 font tehát marad havi ~300
Nettó fizura 2 oldal is ennyit ir havi 60 tax és 65 ni levonása utan
Tisztálkodási szereket meg egyebeket nem számoltam mert kis költség és nem is tudom az árakat
Nem, nem vállalnám, 1000 font az kint semmi.
Jó, ha nincs más oké, de egyébként...
Én vállalnám. Ha megtanulod a nyelvet, nyilván tudsz váltani.
Kalandnak/tapasztalatnak/nyelvtanulásnak jó. Legfeljebb hazajössz, ha nem jön be...
Jót röhögtem kösz...
Ha a párod már kinn van, akkor ezeknek pontosnak kell lenni és mellesleg segítenie kéne, szal annyira a pénzen nem kéne aggódnod, de ennyi plusszal nem vágnék bele, ez kábé 10 éve volt elég kisvárosban.
Ráadásul a leghlyébb ötlet télen kijönni. Nyáron több lehetőség van, plusz télen a fűtésszámla is elég jó....
Nagyon mákod van, ha rögtön kapsz melót. Egyre nehezebb munkát találni. Na persze Londonban könnyebb, de anyagilat elég nehéz túlélni Londont minimálbéren. Még kisvárosban is nehéz minimálbéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!