Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, minden jel arra mutatott, hogy komolyan gondolja velem, de elrontottam, vissza lehet csinálni?
Az a probléma, hogy messze él, már terveztük, hogy meglátogat egyre jobban előtérbe került a "mi" szócska, viszont, volt, hogy eltűnt, megértő voltam, mondtam, hogy szórakozzon jól stb. De sosem tudtam eldönteni, hogy mennyire "zavarhatom" sokszor küldtem képet arról mit csinálok, volt, hogy ő is. Azt mondta szereti, hogy ennyire impulzív vagyok. De nagyon bizonytalan voltam, és bevalottam neki, hogy nehéz nekem ez a távolság, és hogy mennyire rossz, hogy pl nem ismerem a környezetét, de elképzelni sem akarom. Erre az volt a válasz, hogy megérti, hogy nem akarok fantáziálni és, mert az ember nem tökéletes és nehogy valami olyan elvárást támasszak felé ami rossz lenne. Ezt elég rosszul vettem és írtam előszőr, hogy nem fogok elvári semmit stb. Aztán mondták, hogy szerintem félre értem, és ezt csak általánosságból írta, de akkor már megkértem, hogy válaszoljon egy kérdésre, hogy Fontos vagyok-e neki? Igen/ nem, és azt válaszolta igen, csak egy barátja meglátogatja és nincs ideje reagálni. Viszont azóta elnézést kértem tőle, látta, de nem ír, már 2 napja.
Elrontottam nagyon?
Sajnos nem egy nyelvet beszélünk, az is nehezíti a dolgot, ezért is értettem félre, és kérdeztem ennyire őszíntén.
Ez onnantól rossz, hogy távkapcsolat. Nem is egy nyelvet beszéltek.
Szerintem ne erőltesd.
", már terveztük, hogy meglátogat "
Nekem ebbol egyertelmuen az jott le, hogy nem talalkoztatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!