Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem szállok bele az óvszer ár felébe nőként?
11/42 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy egyszer az életben? Tudid Te mennyi egy jó minőségű óvszer? Nekem lófikarcnyi a fizetésem és a mai árak mellett igenis megnézem mire költök. Amióta pasim van, baromira sokat költök mert szépen kell kinézzek. Öltözködés is drága. Nem csoda, hogy nem értitek, fel se bírjátok fogni mennyi szrral jár a női lét.
8, mint pasi mondom, hogy korrekt a válasz nagyon.. Az első tartós kapcsolatomban, még huszonéves volt a lány is, én is, az elején óvszert használtunk, és egy évre rá döntött úgy, hogy gyógyszerre vált, de nem merült fel, hogy ki miért többet, vagy kevesebbet fizetett. Volt úgy, hogy ő, volt úgy, hogy én kerestem jobban, közös számlánk nem volt, de ha váratlan kiadás jött, leültünk, és megbeszéltük.. Még jó, hogy nem kértem számon, hogy esetlegesen mivel több Wcpapírt használ, a különbözetet adja nekem..Döbbenten állok amúgy az ilyen kérdésben említett felfogás előtt. Volt, hogy én végeztem korábban, és én vásároltam, volt hogy ő, és a napi beszerzendő dolgok ára között nincs nagy különbség, de szép lett volna, ha elkezdjük számolgatni.
2023. dec. 11. 16:00
#11: Sehol nem írtad, hogy jártok + az hogy mire költesz pénzt, az a te dolgod, ha neked ez túl nagy kiadás és ő felezni akar mindenáron, akkor érdemes lehet elgondolkodni a szakításon.
2023. dec. 11. 16:01
Most nem azért, de nekem a pofám leszakadna férfiként, ha egyáltalán a gondolata megfordulna a fejemben, hogy behajtsam a barátnőmön a koton költségét, akár csak részben is.
"Egy férfi bele se tud gondolni mennyi nyűggel jár mindez."
Ez viszont a te döntésed. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig tüntess el mindent, amit a természet a testedre alkotott, és mindenféle kemikáliákkal kend magad. Ez a te egyéni döntésed.
2023. dec. 11. 16:04
15/42 A kérdező kommentje:
Dehogy egyéni döntés. Szerinted hónalkutyával mennyi férfinek kellene egy nő? És lábszőrrel? Ez akkora hülyeség! Aki azt mondja, hogy nem zavarja, ha a nője szőrös, az hazudik. Egy nő legyen igényes. Az igényességhez hozzátartozik az ápoltság, ami a mai világban (de korábban is), fájdalommal, kiadással járt.
Kedves #14!
Nem a mi döntésünk ez nőként. Hanem a társadalomé. És tudod, ha ezt a sok hülyeséget nem csináljuk akkor szarba sem vesznek minket. Akik ilyenek írnak, bár nővé válnának egy évre... de tényleg. Tudom, hogy átokként élnétek meg és meg is érdemelnétek.
2023. dec. 11. 16:09
Kérdező, a 11. kommentedre reagálnék: Sajnos a "szépségipar" nőkből, pasikból egyaránt jól él.. Nem sértőnek szánva alkalmazom az analógiát, de a normális borotvapengék, egyre rosszabbak, de egyre drágábbak, de nem járhat az ember úgy, mint egy ősember, tudom azt is, hogy a nők számára a fodrász is egyre drágább, pláne ha valakinek hosszú haja van. Szóval, ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy a párom nem keresne jól, akkor bizonyára megbeszélve a dolgokat, besegítenék, mert ha minden igaz akkor nekem szeretne jól kinézni, illetve, ha testileg is lelkileg is jól van, az az igazi.
2023. dec. 11. 16:10
14, ezt nem gondolhatod komolyan.. Neked mindegy, hogy milyen ruhát veszel, vagy "mindegy az" alapon, párezres cuccokban mászkálsz, és a világnak fityiszt mutatva megmutatod, hogy nem a külső számít? Nem hinném.
2023. dec. 11. 16:12
Én fogamzásgátlót szedek, sosem kértem el senkitől sem az árát. Én döntöttem így, miért kérném el?
Fiatalabb korban amikor még óvszert használtunk, mikor melyikünk vette. Bár hozzáteszem hogy mindig volt nálam, de a pasiknál is volt, így sosem azt használtuk ami nálam volt. Soha senki nem kérte el tőlem az óvszer árát sem.
De ahogy írsz, az nem jogos. Azért mert költessz magadra, azért tartanád jogosnak? Minden nő, én is járok gyantáztatni, körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz, stb. Ezeknek az árát se kérem el. Ha neked anyagi teher kapcsolatban "szépnek" lenni, akkor meg ne tarts fent kapcsolatot. De kapcsolaton kívül sem hinném hogy ezeket elhagynád, ahogy senki más sem. Szóval nincs semmi logika abban, amit írsz
2023. dec. 11. 16:24
20/42 anonim válasza:
Én férfi vagyok és ugyan úgy fizetek fodrászra, sőt akármennyire furán hangzik, kozmetikushoz is járok, meg szoliba, meg terembe és ugyan úgy vásárlok magamnak ruhákat is. Nyilván egy férfinak is sokat ki kell adnia, hogy jól nézzen ki. De ha jól értem itt most a kérdező a fillérb*szó, tehát szerintem inkább vedd meg te a gumit, mert lófikarcnyi fizuból szar lesz ám gyereket nevelni.
2023. dec. 11. 16:27
Kapcsolódó kérdések: